macOS Catalina Launch FörvÀntas den 4 oktober

macOS Catalina Launch FörvÀntas den 4 oktober

UPPDATERING 10/7: Apples webbplats i Danmark hade trots allt ingen aning. Catalina lanserades istÀllet den 7 oktober. Kolla in PCMags fullstÀndiga recension, liksom vÄr fullstÀndiga genomgÄng av vad som Àr nytt i Catalina.

Originalhistoria:
Det ser ut som om Apple har lÀckt ut slÀppdatumet för sin macOS Catalina-uppdatering, och vi har Apple Danmark att tacka för det.

Som MacRumors rapporterar Àr det föreslagna lanseringsdatumet den 4 oktober och vi kan dra slutsatsen frÄn en (nu borttagen) Apple Arcade-bild som finns pÄ Apple Denmark-webbplatsen. Bilden uppgav att Apple Arcade kommer att finnas tillgÀngligt för Mac-datorer den 4 oktober, och eftersom Arcade krÀver macOS Catalina-uppdateringen för att fungera, mÄste Catalina ocksÄ starta samma dag.

Apple har ocksÄ tidigare sagt att Catalina skulle slÀppas i oktober, men inget specifikt datum gavs. Nu Àr det kÀnt, om Àn av misstag verkar det.

MacOS Catalina Àr en viktig uppdatering för Mac-anvÀndare och lovar att göra det lÀttare för iOS-utvecklare att överföra sina appar till skrivbordet. iTunes Àr borta, sÀkerheten förbÀttras och du kan anvÀnda din iPad ($ 499,99 pÄ Best Buy) som en andra skÀrm. Det finns ocksÄ en mycket god chans att din Mac kommer att köra Catalina, med hÄrdvara sÄ lÄngt tillbaka som 2012 stöds.

Med lanseringen nu förvÀntad en vecka frÄn idag Àr det mer Àn tillrÀckligt med tid att lÀsa PCMags detaljerade förhandsgranskning av vad som Àr bra och dÄligt med Catalina (det Àr mest bra) och varför du förmodligen vill installera det sÄ snart som möjligt.