macOS Catalina Launch Förväntas den 4 oktober

UPPDATERING 10/7: Apples webbplats i Danmark hade trots allt ingen aning. Catalina lanserades istället den 7 oktober. Kolla in PCMags fullständiga recension, liksom vår fullständiga genomgång av vad som är nytt i Catalina.

Originalhistoria:
Det ser ut som om Apple har läckt ut släppdatumet för sin macOS Catalina-uppdatering, och vi har Apple Danmark att tacka för det.

Som MacRumors rapporterar är det föreslagna lanseringsdatumet den 4 oktober och vi kan dra slutsatsen från en (nu borttagen) Apple Arcade-bild som finns på Apple Denmark-webbplatsen. Bilden uppgav att Apple Arcade kommer att finnas tillgängligt för Mac-datorer den 4 oktober, och eftersom Arcade kräver macOS Catalina-uppdateringen för att fungera, måste Catalina också starta samma dag.

Apple har också tidigare sagt att Catalina skulle släppas i oktober, men inget specifikt datum gavs. Nu är det känt, om än av misstag verkar det.

MacOS Catalina är en viktig uppdatering för Mac-användare och lovar att göra det lättare för iOS-utvecklare att överföra sina appar till skrivbordet. iTunes är borta, säkerheten förbättras och du kan använda din iPad ($ 499,99 på Best Buy) som en andra skärm. Det finns också en mycket god chans att din Mac kommer att köra Catalina, med hårdvara så långt tillbaka som 2012 stöds.

Med lanseringen nu förväntad en vecka från idag är det mer än tillräckligt med tid att läsa PCMags detaljerade förhandsgranskning av vad som är bra och dåligt med Catalina (det är mest bra) och varför du förmodligen vill installera det så snart som möjligt.

Relaterade Artiklar

Back to top button