Mac Book: Surface Laptop Àr bÀttre

Mac Book: Surface Laptop Àr bÀttre

Om du har goda minnen frĂ„n “Mac vs. PC” -annonserna har Microsoft kommit med en version för 2019. En ny annons har en Surface Laptop 2, en MacBook Air och en riktig kille som heter Mackenzie “Mac” Book. Du kan antagligen gissa vart det Ă€r pĂ„ vĂ€g …

Som Cult of Mac rapporterar hade Microsofts annonsbyrÄ den lysande idén att spÄra en person med namnet Mac Book. De registrerade honom för att göra minst en annons och slutresultatet Àr en kille som heter Mac Book som rekommenderar en Surface Laptop 2 ($ 999,00 pÄ Microsoft Store) som kör Windows 10 över en MacBook Air ($ 1 037,00 pÄ Amazon) som kör MacOS.

SÄ varför ska du skaffa en Surface Laptop 2 istÀllet för en MacBook Air? Mac Book pÄpekar Microsofts bÀrbara dator har lÀngre batteritid, Àr snabbare och har en bÀttre pekskÀrm eftersom den faktiskt har en pekskÀrm sÄ att den vinner som standard.

NÀr PCMag granskade Surface Laptop 2 kom vi överens om att den har exceptionell batteritid och en fantastisk pekskÀrm, men ocksÄ överlÀgsen byggkvalitet. Det negativa Àr ett begrÀnsat urval av portar, men MacBook Air fungerar inte bra i den avdelningen heller. Den viktigaste avgörande faktorn mellan de tvÄ bÀrbara datorerna, oavsett vad Mac Book sÀger, Àr om du gillar Windows 10 eller macOS mer.

Ska vi förvÀnta oss fler annonser frÄn Microsoft med Mac Book? Jag tycker vi ska.