Mac Book: Surface Laptop är bättre

Om du har goda minnen från “Mac vs. PC” -annonserna har Microsoft kommit med en version för 2019. En ny annons har en Surface Laptop 2, en MacBook Air och en riktig kille som heter Mackenzie “Mac” Book. Du kan antagligen gissa vart det är på väg …

Som Cult of Mac rapporterar hade Microsofts annonsbyrå den lysande idén att spåra en person med namnet Mac Book. De registrerade honom för att göra minst en annons och slutresultatet är en kille som heter Mac Book som rekommenderar en Surface Laptop 2 ($ 999,00 på Microsoft Store) som kör Windows 10 över en MacBook Air ($ 1 037,00 på Amazon) som kör MacOS.

Så varför ska du skaffa en Surface Laptop 2 istället för en MacBook Air? Mac Book påpekar Microsofts bärbara dator har längre batteritid, är snabbare och har en bättre pekskärm eftersom den faktiskt har en pekskärm så att den vinner som standard.

När PCMag granskade Surface Laptop 2 kom vi överens om att den har exceptionell batteritid och en fantastisk pekskärm, men också överlägsen byggkvalitet. Det negativa är ett begränsat urval av portar, men MacBook Air fungerar inte bra i den avdelningen heller. Den viktigaste avgörande faktorn mellan de två bärbara datorerna, oavsett vad Mac Book säger, är om du gillar Windows 10 eller macOS mer.

Ska vi förvänta oss fler annonser från Microsoft med Mac Book? Jag tycker vi ska.

Relaterade Artiklar

Back to top button