Loot Lake-ön i Fortnite rör sig nu

Bild via Epic Games

Sedan början av säsong sex på torsdag, Fortnite fans har sett en ö flyta ovanför intressepunkten för Loot Lake – men det kommer att förändras.

Ön flyter nu bort från Loot Lake-området där den bokstavligen dyker upp. Och precis som den jätte lila kuben före den, som tycktes göra vad den ville, finns det inget riktigt svar på vart ön vill gå. Det verkar röra sig västerut mot byggnaderna i utkanten av Loot Lake, men det finns ingen verklig tydlig anledning till varför.

Den ovannämnda kuben verkade vara katalysatorn för ändring av kartan i slutet av säsong fem när den föll ner i Loot Lake och förvandlade vattnet till en trampolinliknande yta. Området runt sjön bestämde sig sedan för att stiga upp, rippade bort från marken och skapade den flytande ön.

Torsdagens 6.0-uppdatering tog inte bara den flytande ön utan lade också till i Shadow Stones, Pets och valvade flera objekt. Det verkar som att spelet till och med kan ha några stora förändringar före 6.1-uppdateringen beroende på vad ön beslutar att göra.

Vi fortsätter att uppdatera den här artikeln när mer information blir tillgänglig.

Relaterade Artiklar

Back to top button