Lokal valutauppdatering kommer för Japan, Kanada och Nya Zeeland – Hearthstone

Hearthstone-spelare i Kanada, Japan och Nya Zeeland kommer snart att kunna göra köp från Blizzard med sina lokala valutor. Ändringen kommer att införas senare i år och kommer att gälla för alla Blizzard-spel.

Det enda undantaget från den här ändringen är om du råkar ha en återkommande World of Warcraft-prenumeration. Detta kommer att fortsätta att faktureras i amerikanska dollar (USD), men nya eller förnyade prenumerationer – samt förbetalda Game Time-kort – kommer att använda den lokala valutan framåt.


Om du har några medel i ditt Blizzard-saldo kommer de att konverteras från USD till den lokala valutan vid övergången. Omvandlingsfrekvensen kommer att baseras på en kurs som tillhandahålls av en större växling på dagen för förändringen.

Det uttalade syftet med denna valutaförändring är att Blizzard hoppas kunna utöka sin tjänst globalt, samtidigt som det hjälper spelare att undvika extra transaktionsavgifter som kan uppkomma när de gör icke-lokala betalningar. Ytterligare betalningsmetoder – som för närvarande inte kan användas på grund av USD-begränsningar – blir också tillgängliga på de drabbade marknaderna.

För en komplett guide till ändringarna, gå till den officiella Blizzard-tillkännagivningssidan. Så snart ett datum för övergången tillkännages gör vi ett nytt inlägg om det på hemsidan.

Relaterade Artiklar

Back to top button