Lindy Port Blocker Review

Detta är en så enkel lösning för potentiellt ganska stora problem, särskilt i vissa applikationer. Lindy har utformat ett antal portblockerare för din PC, bärbar dator, surfplatta eller server, som gör exakt det, de blockerar dina portingångar, vilket begränsar användningen. Jag kan se att detta används av massorna, så var tvungen att prova det och se vad allt väsen handlade om.

Vi vet alla hur viktig onlinesäkerhet är idag men fysisk säkerhet är lika viktigt. Du har antagligen sett en actionfilm, de goda killarna sätter ett USB-minne i en bad guys-server och stjäl alla sina pengar eller något? Om bara skurkarna hade portblockerare!

“Portblockerare är visuella avskräckande medel som sömlöst passar in i en mängd olika miljöer och ger en fysisk barriär för obehörig åtkomst”.

Lindy erbjuder för närvarande fyra olika portblockerare, inklusive USB typ A & C, RJ-45 och SD-kort. De finns i en mängd olika färger, så du kan tilldela färgerna till olika apparater eller olika portar etc. Du kan köpa ett paket med 4 lås, med en nyckel för £ 20, med tilläggspaket med blockerare på 10- eller 20-talet mellan £ 15 och £ 20 per förpackning.

lindy_portblockers_2

Att installera blockeraren kunde inte vara enklare, det är bara att applicera en blockerare på nyckeln och sedan försiktigt sätta in den i porten. När du väl är inne trycker du på knappen ovanpå nyckeln för att säkra porten på plats. Ta bort nyckeln och voilà. Blockerna sitter i jämnhöjd eller i porten, beroende på enhet, men eftersom de kommer i en djärv, levande färg, syns de lätt, det är där den avskräckande funktionen spelar in.

För mig och min bärbara dator satt blockerarna i urtaget på porten, vilket innebar att det inte fanns något sätt för mig att enkelt dra ut blockeraren med fingrarna. Jag försökte försiktigt ta bort blockeraren med en tång och en skruvmejsel, utan tur, men om du gav det lite väl, kan du ha framgång med att ta bort blockeraren MEN det är mycket säkert att du skadar porten genom att göra det .

På hemmamarknaden tror jag inte att dessa kommer att vara så populära om du inte gillar det snygga utseendet ELLER om du har barn du vill begränsa. På den kommersiella marknaden, stora kontor, skolor, sjukhus och andra offentliga platser är detta en enkel lösning på ett verkligt problem och har enorm potential.

För mer information och köp, gå till webbsidan för Lindy portblockerare.

Relaterade Artiklar

Back to top button