Lime lanserar prenumerationstjänsten varje vecka

Lime lanserar prenumerationstjänsten varje vecka

Om du är en frekvent användare av elektriska skotrar och cyklar har Line en ny prenumerationstjänst som du kan överväga, och den kan betala för sig själv på några dagar.

Det heter LimePass, och det rullar ut till städer i USA, Australien och Nya Zeeland efter vad som måste ha varit en framgångsrik rättegång som Lime har kört sedan mars.

Det fungerar genom att låta dig betala ett fast belopp varje vecka och i gengäld få obegränsad gratis upplåsning av skoter. Prenumerationspriset varierar beroende på din plats, men som Engadget rapporterar är priset för San Francisco $ 4,99 per vecka, så förvänta dig att priserna kommer att sväva runt den punkten. Varje skoterlåsning på prenumerationen räknas till en besparing på ungefär $ 1, vilket innebär att om du använder en skoter varje dag betalar prenumerationen sig själv hela veckan.

Kevin Shi, produktchef p√• Lime, kommenterade: “Vi vet att mer √§n 50% av v√•ra f√∂rare v√§rlden √∂ver litar p√• Lime f√∂r sina pendlingar och personliga dagliga resor runt staden … Med v√•r nya LimePass-tj√§nst √§r vi stolta √∂ver att kunna erbjuda dem ett mer kostnadseffektivt s√§tt att ta sig runt i stan och hantera sina hektiska scheman. “

Om prenumerationen √§r tillg√§nglig i din stad √§r det ganska enkelt att registrera sig f√∂r LimePass. √Ėppna bara Lime-appen, tryck p√• menyikonen (√∂vre v√§nstra h√∂rnet) och tryck p√• LimePass-ikonen som finns f√∂r att starta registreringsprocessen. Som denna punkt b√∂r du ta reda p√• den exakta kostnaden f√∂r din plats.

Lime riktar denna prenumeration helt och hållet mot pendlare, men alla som låser upp en elektrisk skoter flera gånger i veckan kan spara lite pengar genom att registrera sig. Det enda Lime behöver vara försiktig med är att se till att det alltid finns tillräckligt med skotrar tillgängliga för att klara abonnenternas efterfrågan, något jag är säker på att företaget kommer att övervaka noga.