LG presenterar GX OLED-TV-apparater som du kan hÀnga pÄ din vÀgg

LG presenterar GX OLED-TV-apparater som du kan hÀnga pÄ din vÀgg

LAS VEGAS — De nya OLED-uppsĂ€ttningarna i LG: s TV-serie 2020 driver design- och formfaktorgrĂ€nser, inklusive en ny “Gallery” -design i GX-serien av OLED-TV-apparater som resulterar i ramfria TV-apparater som monteras nĂ€stan mot en vĂ€gg.

CES 2020 Bug Art

GX TV-apparater bestÄr av en TV-design i ett stycke utan synlig ram. Hela TV: n Àr mindre Àn en tum tjock, med en speciell, inkluderad infÀlld vÀggfÀste som kan fÀstas pÄ en vÀgg utan mÀrkbart gap eller skugga.

Det Àr en iögonfallande design, men det Àr inte helt nytt för LG. Företaget har erbjudit ett liknande koncept i W, eller Wallpaper design OLED-TV. Dessa har en liknande ramlös skÀrm som kan monteras pÄ en vÀgg utan mellanrum, men krÀver en ansluten kontrollbox (som fungerar som en soundbar) ansluten till panelen via en trÄd. GX-linjen undviker kontrollboxen och bygger all elektronik i TV: ns kropp samtidigt som den Àr mycket tunn.

LG OLED GX

SjÀlvklart mÄste anvÀndarna fortfarande ordna ström- och kÀllanslutningar med ledningar, men det möjliggör mycket mer flexibilitet samtidigt som W-designens flytande bild Àr estetisk. För konsumenter som letar efter OLED-prestanda i ett billigare och mer konventionellt paket kommer BX- och CX-linjerna att fylla samma OLED-utrymmesnivÄ som B9- och C9-TV: n frÄn förra Äret.

LG galleridesign

LG utökar ocksĂ„ sin 8K-TV-serie och fördubblar antalet skĂ€rmstorlekar för Z-serien 8K OLED-TV antalet serier av 8K NanoCell LCD-TV-apparater. LG Signature ZX-linjen kommer att finnas tillgĂ€nglig i en 77-tumsversion med hjĂ€lp av GX-seriens Gallery-design eller en 88-tumsversion som liknar den 88-tums Signature OLED 88Z9P som vi granskade förra Ă„ret (och kallade den mest avancerade TV: n vi ‘ har nĂ„gonsin testats).

För mycket billigare LCD-alternativ kommer LG att erbjuda Nano97 och Nano99-linjerna pÄ NanoCell LCD-TV. BÄda serierna kommer att finnas i 65 och 75 tum, med den enda signifikanta skillnaden mellan dem Àr bakgrundsbelysningssystemet; Nano97 anvÀnder standardversionen av LG: s Full Array Dimming-bakgrundsbelysning, medan Nano99 anvÀnder en förbÀttrad Pro-version.

Alla 2020 8K LG-TV-apparater kommer att anvÀnda företagets nya a9 Gen 3-bildprocessor, som stöder objektbaserad uppkonvertering och flera andra nya behandlingsfunktioner.

LG avslöjade inte prissÀttning eller tillgÀnglighet för nÄgon av sina 2020-TV-apparater, men de kommer sannolikt att visas i butiker i vÄras.