LG lanserar avancerade 8K OLED, NanoCell TV-apparater i Indien

LG 2020 TV, LG 8k TV, LG 4K OLED TV, LG GX art TV, LG LED TV i Indien, LG TV erbjuder

LG har lanserat ett nytt sortiment av TV-apparater i Indien inför festtiden i Indien. Sortimentet består av 8K OLED-TV, NanoCell-TV och OLED GX Gallery-TV. Alla dessa premium-TV-apparater tillkännagavs vid årets CES i Las Vegas. LG: s senaste smart-TV-serie kommer att kosta mellan Rs14,990 och Rs 29,99990 i Indien.

LG OLED ZX 8K TV

LGs 8K-aktiverade Z-serie OLED finns i två skärmstorlekar: 88 tum och 77 tum. De drivs av tredje generationens Alpha-processor och kör LGs egen WebOS. Om du verkligen vill ha 8K OLED-TV och har pengar att splurge, har LG ett alternativ för dig.

LG OLED GX 4K OLED-TV

Precis som Samsungs Frame TV är GX Gallery Series utformad för att se ut som en konstram. GX TV: n har ingen synlig ram och hela TV: n är mindre än en tum tjock, med ett speciellt infällt väggfäste som kan fästas på en vägg. Den finns 65 och 77 tum och levereras med alla funktioner du kan förvänta dig i en avancerad TV.

LG NanoCell TV-apparater

LG tar också med sig sina 8K NanoCell LCD-TV-apparater till Indien. NanoCell-TV-apparaterna är LCD-baserade skärmar som använder ett lager partiklar med 1 nanometerstorlek för att ge mer exakt färgåtergivning. Nano 91 finns i 55, 65, 75 och 86 tum, medan Nano 86 kan köpas i 55 och 65 tum skärmstorlekar.

Det sydkoreanska företaget tillkännagav också sin 4K 2020 OLED-serie samt prisvärda LED-TV-apparater. LG konkurrerar med Samsung och Sony i premium smart-TV-segmentet i Indien.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button