Letstrack Prima Car GPS Tracker Review: Fungerar som en charm!

Fordonsstöld är en vanlig fråga i Indien och alla försöker något för att få sina fordon säkrade. Men ingenting fungerar bättre än teknik och det är därför Letstrack har tagit Letstrack Prima i Indien. Det är en GPS-övervakningsenhet för fordon som håller koll på ditt fordon och gör det säkrare mot stöld. Och den bästa delen av den här enheten är att den inte är dyr alls, hela enheten är Rs. 7,499 och det är tillgängligt i nästan alla stater i Indien. Kolla in den bästa GPS-trackerlistan från GeoSettr om du letar efter en komplett produktguide. De ger allt du behöver veta när det gäller att köpa en GPS-tracker för bil.

Letstrack Prima är en GPS-övervakningsenhet för fordon som spårar varje rörelse på din enhet från bara en app som du behöver installera på din smartphone. Du kan spåra allt på din enhet bara genom att använda din smartphone. Och inte bara spåra fordonet, det låter dig bara låsa, låsa upp och styra fler funktioner i ditt fordon från din smartphone.

Jag har nyligen installerat Prima-enheten i min bil för några dagar tillbaka och här är min detaljerade analys av denna magiska enhet.

Jag bor i Delhi och hittade säker parkering är som en önskan, men önskan kan inte uppfyllas hela tiden och du måste parkera din bil i obevakade situationer för det mesta. När du befinner dig i en sådan situation befinner du dig alltid orolig för din bil hela tiden. Men inte längre!

Från den dag jag började använda Prima i min bil har det tagit bort alla mina spänningar och bekymmer om att min bil blir stulen om den lämnas utan uppsikt. Låt oss prata om de tekniska detaljerna och funktionerna i enheten.

Letstrack Prima Car GPS Specifikationer

Anslutning: GSM 900/1800 eller 850/1900 (MHz)
Storlek: 90 X 13,6 X 45 (mm)
Driftstemperatur: -30 ~ 70 (Celsius)
Pris: Rs. 7499: e vanligaste
Planer: Ett år extra – Rs. 1200, 2 år extra – Rs. 2200, 3 år extra – Rs. 3000 och 4 år extra Rs. 3 750: e vanligaste

Funktioner

Anslutning: Du behöver inte oroa dig för när du befinner dig i avlägsna områden med ett mycket instabilt nätverk. Eftersom Letstrack fungerar perfekt med sina GSM-frekvensband på 850/900 till 1800/1900 MHz.

Spårning: Du kan lägga till obegränsade enheter i din app och hantera flottan från den enskilda appen. Du kan också spåra alla fordon som bilar, skåpbilar eller lastbilar över hela världen. Det ger också en realtidsvy av flottans verksamhet och rörelse.

Motorsnitt: Letstrack Prima-serien har en funktion som alla kommer att älska och är den viktigaste funktionen, Engine Cut. Om du ser att ditt fordon rör sig utan din tillåtelse kan du styra din bil och få den att sluta röra sig med hjälp av motorfräsning. Denna funktion skyddar bilen från stöld och allt detta händer med ett enda tryck på appen.

Spårning i realtid: Du kan spåra din familjebil, vänbil och till och med anställdas bil med hjälp av spårningsfunktionen i realtid. Du kan spåra fordonets exakta position i realtid direkt från din app.

24-timmars historik: Letstrack Prima-appen levereras med en funktion som heter Historia. Här kan du hålla koll på fordonets plats under hela det senaste dygnet.

AC-larm: Du får aviseringen i appen när fordonets växelström slås på eller av. Den här funktionen är användbar för föräldrar som anställer förare för att hämta och släppa sina barn till skolor.

Koppla från enhet: Även om biltjuven kopplar bort enheten från bilen innan den stjäl bort den. Enheten skickar ett meddelande till appen med det inbyggda batteriet så att du kan agera snabbt.

Återställ offline GPS-data: Om enheten inte hittar GPS när som helst lagrar den automatiskt data inuti enheten och skickar informationen till appen när den får tillbaka anslutningen.

Ett års garanti: Enheten levereras med ett års garanti och det rekommenderas att enheten monteras av en av Letstrack utbildade montörer för maximal tillförlitlighet.

Hur man använder

När du köper en Letstrack-enhet kommer en ingenjör från företaget till din plats för att installera enheten i din bil och app på din smartphone. Att installera Prima kräver teknisk hjälp, så i så fall kan du inte själv installera det i din bil. Enheten fungerar med nästan alla bilmodeller som för närvarande tillverkas eller körs på vägarna.

Enheten levereras också med en prenumerationsbaserad modell där du kan ladda den på YOY-basis. De årliga planerna börjar vid Rs. 1200 i ett år efter att ha använt enheten första året.

Stor fråga – Behöver du en?

I slutändan kan jag bara säga att om du bryr dig om din bil, har du en förare eller behöver regelbundet ge ditt fordon till tredje personen, FÅ PRIMA! JA, få det om du bryr dig!

Jag kan inte uttrycka känslan av lättnad som jag har efter att ha installerat Prima i bilen som när min familj reser utan mig, jag kan spåra dem i realtid och det ger mig en fullständig känsla av tillfredsställelse att allt är bra. Letstrack-enheter finns att köpa både online och offline!

Relaterade Artiklar

Back to top button