Letar du efter ett nytt smartur? IFA serverar flera snygga alternativ

 Letar du efter ett nytt smartur?  IFA serverar flera snygga alternativ

BERLIN — Även om noggrannhet och funktioner Ă€r viktiga faktorer för varje smartklocka Ă€r design nyckeln till en daglig digital klocka. PĂ„ IFA slĂ€ppte flera designers en rad nya alternativ som spĂ„rar viktiga hĂ€lsovĂ€rden utan att tvinga dig att offra stil.

FrÄn Pumas första bÀrbara till andra generationens Michael Kors-enheter, hÀr Àr nÄgra av de mest snygga Fossil Group-smartklockorna vi sÄg pÄ IFA i Berlin.

Delade funktioner

Det kÀnns som en lÄng tid framöver, men den nya sortimentet av smartwatches drivs alla av Qualcomms senaste Wear 3100-processor, som lovar bÀttre prestanda och lÀngre batteritid. Var och en Àr ocksÄ utrustad med en pulsmÀtare, GPS, ett NFC-chip för Google Pay och Google Assistant för vÀderuppdateringar, kalendermöten, pÄminnelser och mer.

Dessutom har varje klocka nÄgra förinstallerade appar, inklusive Google Fit, Spotify, Noonlight och Cardiogram.

Diesel pÄ Axial Smartwatch

Diesel On Axial smartwatch, som Àr tillgÀnglig i oktober, kÀnns som den mest hÄllbara i gÀnget. 44 mm rostfritt stÄlfodral Àr 12 mm tjockt och har nitar lÀngs ramen som ger det ett robust utseende. PÄ toppen Àr en 1,28-tums skÀrm med 328 pixlar per tum och en mÀngd olika animerade urtavlor.

Smartklockan finns i nÄgra olika fÀrger, inklusive pistolmetall, silver och rostfritt stÄl i bronston som du kan matcha med antingen ett svart lÀder-, blÄ denim- eller rostfritt stÄlarmband.

Klockans högtalare underlÀttar telefonsamtal; Fossils egen app, som kommer ut senare denna mÄnad, gör att bÄde Android- och iPhone-anvÀndare kan ta samtal direkt frÄn handlederna.

Tack vare Qualcomm 3100 Wear-chipset har Diesel-smartwatchen fyra nya batterilÀgen: Utökat batterilÀge (varar flera dagar pÄ en enda laddning med tillgÄng till endast viktiga funktioner); Dagligt lÀge (möjliggör de flesta funktioner); Anpassat lÀge (lÄter dig sjÀlv hantera batteriinstÀllningar); och Time-Only Mode (endast tid).

Puma Smartwatch

Puma Smartwatch

Pumas första smartklocka nÄgonsin Àr utformad frÀmst med tanke pÄ idrottare, men har ett mÄngsidigt utseende som kan bÀras i och utanför gymmet. I likhet med Fossil Sport ($ 279,00 pÄ Amazon) har 44 mm-fodralet pÄ Puma smartwatch en nylonbas och aluminiumtoppring som kÀnns superlÀtt. Den levereras med silikonremmar som matchar varje fall, finns i svart, vitt och gult. PÄ toppen finns en 1,19-tums AMOLED-skÀrm med 328 pixlar per tum.

Det finns ocksÄ 4 GB lagringsutrymme och 512 MB minne för innehÄll och musik. Puma kan hÄlla i upp till 24 timmar (eller mer, beroende pÄ anvÀndning) och tvÄ dagar i batterisparlÀge. Den anlÀnder i november för $ 275.

Emporio Armani Smartwatch 3

Emporio Armani Smartwatch 3

PÄ samma sÀtt som Puma smartwatch har Emporio Armani Smartwatch 3 en lÀtt kÀnsla och sportig design. Aluminiumfodralet kommer i svart med ljusa accenter av antingen blÄ, grön, orange, silver eller gul och Àr ihopkopplad med ett svart gummiband. För nÄgot mer subtilt finns det ocksÄ den matta helt svarta versionen med ett rostfritt klockarmband med monolÀnk. En högtalare tillÄter bÀraren att ringa och ta emot samtal frÄn klockan via Android och iPhone ocksÄ.

TillgÀnglig i oktober kommer EA Smartwatch 3 att sÀljas för $ 375.

Michael Kors Lexington 2 och Bradshaw 2

Michael Kors Lexington 2

BÄde Lexington 2 och Bradshaw 2 finns i 44 mm rostfria fodralstorlekar. NÀr det gÀller fÀrgerna finns Lexington 2 i guldton, roséguld, silverton och tvÄfÀrgat rostfritt stÄl; Bradshaw 2 kommer i rostfritt stÄl i silver, rosa guld, guld och silver.

Medan bÄda ser likadana ut med en blick har Lexington 2 en 20 mm slingbredd medan Bradshaw 2 har lite tjockare 22 mm slingbredd.

Michael Kors Bradshaw 2

BÄda Michael Kors-modellerna har en högtalare för telefonsamtal, packar ett 310mAh-batteri och levereras med fyra nya batterilÀgen. Dessutom har smartklockorna 8 GB lagringsutrymme för appar och musik, dubbelt sÄ mycket som sina föregÄngare.

Lexington 2 och Bradshaw 2 anlÀnder i oktober för $ 350.

Michael Kors MKGO

Michael Kors MKGO

MKGO Àr för nÀrvarande till försÀljning för 295 $ och Àr Michael Kors första smartklocka för fritid och dess lÀttaste enhet hittills. 43mm aluminiumfodralet finns i rött, rosa, svart och vitt, och de kommer med 20mm silikonremmar för att matcha.

MKGO packar ett 350mAh batteri under huven, som kan rÀcka upp till 36 timmar beroende pÄ anvÀndning och 4 GB lagringsutrymme. Medan den levereras med ett tvÄ dagars batterisparlÀge, erbjuder det inte de ovannÀmnda utökade batterilÀgena.