Letar du efter ett nytt smartur? IFA serverar flera snygga alternativ

BERLIN — Även om noggrannhet och funktioner är viktiga faktorer för varje smartklocka är design nyckeln till en daglig digital klocka. På IFA släppte flera designers en rad nya alternativ som spårar viktiga hälsovärden utan att tvinga dig att offra stil.

Från Pumas första bärbara till andra generationens Michael Kors-enheter, här är några av de mest snygga Fossil Group-smartklockorna vi såg på IFA i Berlin.

Delade funktioner

Det känns som en lång tid framöver, men den nya sortimentet av smartwatches drivs alla av Qualcomms senaste Wear 3100-processor, som lovar bättre prestanda och längre batteritid. Var och en är också utrustad med en pulsmätare, GPS, ett NFC-chip för Google Pay och Google Assistant för väderuppdateringar, kalendermöten, påminnelser och mer.

Dessutom har varje klocka några förinstallerade appar, inklusive Google Fit, Spotify, Noonlight och Cardiogram.

Diesel på Axial Smartwatch

Diesel On Axial smartwatch, som är tillgänglig i oktober, känns som den mest hållbara i gänget. 44 mm rostfritt stålfodral är 12 mm tjockt och har nitar längs ramen som ger det ett robust utseende. På toppen är en 1,28-tums skärm med 328 pixlar per tum och en mängd olika animerade urtavlor.

Smartklockan finns i några olika färger, inklusive pistolmetall, silver och rostfritt stål i bronston som du kan matcha med antingen ett svart läder-, blå denim- eller rostfritt stålarmband.

Klockans högtalare underlättar telefonsamtal; Fossils egen app, som kommer ut senare denna månad, gör att både Android- och iPhone-användare kan ta samtal direkt från handlederna.

Tack vare Qualcomm 3100 Wear-chipset har Diesel-smartwatchen fyra nya batterilägen: Utökat batteriläge (varar flera dagar på en enda laddning med tillgång till endast viktiga funktioner); Dagligt läge (möjliggör de flesta funktioner); Anpassat läge (låter dig själv hantera batteriinställningar); och Time-Only Mode (endast tid).

Puma Smartwatch

Puma Smartwatch

Pumas första smartklocka någonsin är utformad främst med tanke på idrottare, men har ett mångsidigt utseende som kan bäras i och utanför gymmet. I likhet med Fossil Sport ($ 279,00 på Amazon) har 44 mm-fodralet på Puma smartwatch en nylonbas och aluminiumtoppring som känns superlätt. Den levereras med silikonremmar som matchar varje fall, finns i svart, vitt och gult. På toppen finns en 1,19-tums AMOLED-skärm med 328 pixlar per tum.

Det finns också 4 GB lagringsutrymme och 512 MB minne för innehåll och musik. Puma kan hålla i upp till 24 timmar (eller mer, beroende på användning) och två dagar i batterisparläge. Den anländer i november för $ 275.

Emporio Armani Smartwatch 3

Emporio Armani Smartwatch 3

På samma sätt som Puma smartwatch har Emporio Armani Smartwatch 3 en lätt känsla och sportig design. Aluminiumfodralet kommer i svart med ljusa accenter av antingen blå, grön, orange, silver eller gul och är ihopkopplad med ett svart gummiband. För något mer subtilt finns det också den matta helt svarta versionen med ett rostfritt klockarmband med monolänk. En högtalare tillåter bäraren att ringa och ta emot samtal från klockan via Android och iPhone också.

Tillgänglig i oktober kommer EA Smartwatch 3 att säljas för $ 375.

Michael Kors Lexington 2 och Bradshaw 2

Michael Kors Lexington 2

Både Lexington 2 och Bradshaw 2 finns i 44 mm rostfria fodralstorlekar. När det gäller färgerna finns Lexington 2 i guldton, roséguld, silverton och tvåfärgat rostfritt stål; Bradshaw 2 kommer i rostfritt stål i silver, rosa guld, guld och silver.

Medan båda ser likadana ut med en blick har Lexington 2 en 20 mm slingbredd medan Bradshaw 2 har lite tjockare 22 mm slingbredd.

Michael Kors Bradshaw 2

Båda Michael Kors-modellerna har en högtalare för telefonsamtal, packar ett 310mAh-batteri och levereras med fyra nya batterilägen. Dessutom har smartklockorna 8 GB lagringsutrymme för appar och musik, dubbelt så mycket som sina föregångare.

Lexington 2 och Bradshaw 2 anländer i oktober för $ 350.

Michael Kors MKGO

Michael Kors MKGO

MKGO är för närvarande till försäljning för 295 $ och är Michael Kors första smartklocka för fritid och dess lättaste enhet hittills. 43mm aluminiumfodralet finns i rött, rosa, svart och vitt, och de kommer med 20mm silikonremmar för att matcha.

MKGO packar ett 350mAh batteri under huven, som kan räcka upp till 36 timmar beroende på användning och 4 GB lagringsutrymme. Medan den levereras med ett två dagars batterisparläge, erbjuder det inte de ovannämnda utökade batterilägena.

Relaterade Artiklar

Back to top button