Lenovo uppgraderar smarta skÀrmar med Google Assistant

Lenovo uppgraderar smarta skÀrmar med Google Assistant

BERLIN – I stĂ€llet för att skapa en helt ny serie smarta hemenheter har Lenovo gett sina befintliga uppdateringar genom att integrera Google Assistant.

Smart Tab M8 och Yoga Smart Tab Ă€r utrustade med Google Assistant Ambient Mode – en ny Google-funktion som anvĂ€nder AI för att visa förslag via den alltid pĂ„ skĂ€rmen baserat pĂ„ din anvĂ€ndning, till exempel pendeltider eller kalendermöten.

Smart Display 7 med Google Assistant Àr emellertid mindre och mer bÀrbar Àn sin föregÄngare, sÄ att du kan placera den var som helst i hemmet utan att offra för mycket kontrautrymme.

HÀr pÄ IFA tippade Lenovo ocksÄ ett nytt AR-spel för Lenovo Mirage.

Lenovo Smart Display 7 med Google Assistant

Den senaste Lenovo Smart Display har 6,10 x 6,92 tum och har ett mindre fotavtryck och mindre ramar Àn originalmodellen, sÄ det tar inte för mycket utrymme pÄ köksbÀnken eller nattduksbordet.

PÄ framsidan finns en 7-tums pekskÀrm med 1024 gÄnger 600 upplösning. Under bildskÀrmen finns tvÄ 5-watts framÄtvÀnda högtalare tÀckta i ett ljusgrÄtt tyg, liknande Lenovo Smart Clock ($ 39,00 pÄ Walmart). PÄ toppen finns en 2MP vidvinkelkamera som levereras med en mekanisk slutare och mikrofonavstÀngningsknapp för integritet.

Lenovo Smart Display 7 med Google Assistant

Du kan interagera med Smart Display med röstkommandon frÄn Google Assistant och pekskÀrmen. Be Google om vÀdret och nyheterna, eller anvÀnd det för att stÀlla in pÄminnelser och tidtagare och styra ytterligare smarta enheter i hela hemmet. Du kan ocksÄ anvÀnda den för underhÄllning, frÄn YouTube-videor till spellistor för musik. Med den ovannÀmnda kameran och mikrofonen har du ocksÄ möjlighet att ringa röst- eller videosamtal.

Lenovo Smart Display 7 anlÀnder i oktober för $ 129,99.

Lenovo Smart Tab M8 Med Google Assistent

Smart Tab M8 har en 8-tums HD IPS-skÀrm med en upplösning pÄ 1 280 x 800 pixlar. Den har en 2MP-kamera pÄ framsidan och en 5MP autofokus bakre kamera. PÄ sidan finns dubbla högtalare instÀllda med Dolby Atmos. Den levereras ocksÄ med dubbla mikrofonarrayer och röstigenkÀnning för fjÀrrfÀlt. NÀr det gÀller fÀrgtillgÀnglighet erbjuder Lenovo M8 i Onyx Black eller Platinum Grey.

Under huven finns en MediaTek A22 Tab, fyrkÀrnig, 2 GHz processor för spel och streaming av video tillsammans med ett 5.000 mAh batteri. NÀr det gÀller minne kommer den med 2 GB RAM och valet mellan 16 GB eller 32 GB lagringsutrymme.

Lenovo Smart Tab M8 Med Google Assistent

Med ensam Àr Tab M8 en surfplatta, den medföljande Smart Charging Station förvandlar den till en smart hemassistent. Laddstift pÄ sidan av surfplattan gör det enkelt att snabbt ansluta den till dockan, vilket möjliggör Google Assistent-lÀge, dÀr du kan anvÀnda röstkommandon för att stÀlla frÄgor, spela musik och styra dina andra smarta hemenheter. Den alltid pÄ-skÀrmen visar ocksÄ innehÄll med en överblick, som kalendermöten, aviseringar och mer.

Smart Tab M8 kommer att finnas tillgÀnglig i oktober för 119,99 USD.

Lenovo Yoga Smart Tab med Google Assistant

Lenovo Yoga Smart Tab har en 10,1-tums FHD IPS-skÀrm pÄ framsidan med en 5MP-kamerasensor med fast fokus och 86 graders vidvinkelobjektiv. PÄ baksidan finns en 8MP autofokuslins och kickstand som kan placeras pÄ fyra olika sÀtt, sÄ du behöver inte köpa en docka eller annat tillbehör för handsfree-anvÀndning.

Yoga Smart Tab innehÄller ocksÄ dubbla JBL-högtalare med 2 watt och tre digitala mikrofoner. Den Àr 9,52 tum bred och 6,53 tum lÄng, vilket Àr tillrÀckligt stort för att njuta av innehÄll men ocksÄ verkar tillrÀckligt bekvÀmt för att ta med dig pÄ sprÄng.

Lenovo Yoga Smart Tab med Google Assistant

NÀr det gÀller prestanda Àr surfplattan utrustad med en Qualcomm Snapdragon 439 och kör Android 9.0 Pie. Dess 7.000 mAh batteri rÀcker upp till 11 timmar nÀr du surfar pÄ nÀtet och upp till 10 timmar för videouppspelning. NÀr det gÀller minne kommer det i tvÄ olika konfigurationer: 3 GB RAM med 32 GB lagringsutrymme eller 4 GB med 64 GB lagringsutrymme. Men SD-kortplatsen gör att surfplattan kan expanderas upp till 256 GB.

Liksom Smart Tab M8 har Yoga Smart Tab integrering med Google Assistant. För att utlösa sitt omgivande lÀge, tryck helt enkelt pÄ frigöringsknappen pÄ baksidan för att knÀppa ut stativet nÀr enheten Àr inaktiv. DÀrifrÄn kan du stÀlla frÄgor om Google Assistant, spela musik och styra ditt hem genom röstkommandon.

Yoga Smart-fliken kommer att finnas tillgÀnglig i september frÄn 249,99 USD.

Lenovo Mirage AR: Dimensions of Heroes

Lenovo Mirage AR

Efter förra Ă„rets Star Wars: Jedi Challenges, Lenovos senaste spel Ă€ger rum i Marvel-universum med Dimension of Heroes. För de som inte kĂ€nner till Mirage AR bestĂ„r hela installationen av ett AR-headset, universalstyrenheter och ett spĂ„rningsfyr. Du behöver ocksĂ„ en smartphone för att strömma innehĂ„llet – Mirage AR Ă€r kompatibelt med bĂ„de Android och iOS.

NĂ€r du spelar Dimensions of Heroes fĂ„r du ta rollen som Marvels superhjĂ€ltar – inklusive Captain America, Captain Marvel, Black Panther, Doctor Strange, Star-Lord och Thor – för att försvara universum frĂ„n superskurkar. Kontrollerna var utformade för att vara tillrĂ€ckligt mĂ„ngsidiga för att efterlikna nĂ„gon av superhjĂ€ltens vapen och försvarsmekanismer, oavsett om det Ă€r Thors hammare eller Captain America’s sköld.

Den levereras ocksÄ med tvÄ nya spellÀgen: Online Survival-lÀge, dÀr du rankas bland en global topplista i realtid; och Local Co-Op-lÀge, som lÄter dig spela med en vÀn som ocksÄ har Mirage AR.

Mirage AR med Dimensions of Heroes anlÀnder den 6 september för $ 249,99. Headsetet Àr ocksÄ kompatibelt med Star Wars: Jedi Challenges, och de universella styrenheterna kan anvÀndas som lÀtta sablar. Men om du redan Àger Mirage AR med ljussabelkontrollerna mÄste du köpa de nya $ 99-kontrollerna för att spela.