Lenovo presenterar ny Think-Branded Hardware inför CES

Lenovo försöker fånga konsumenternas uppmärksamhet med sina Lavie-hårdvarutillkännagivanden, men företaget har inte glömt bort sin Think-märkta hårdvara, som får nio nya tillägg idag.

CES 2020 Bug Art

Låt oss börja med ThinkPad X1, varav två nya modeller har tillkännagivits. Den första är ThinkPad X1 Carbon Gen 8, som har 10: e generationens Intel Core i5- och i7-processorer kombinerat med upp till 16 GB LPDDR3 RAM, upp till 2 TB lagring och batteritid på 18,5 timmar. Lägg till en 14-tums skärm (FHD, 4K Dolby Vision, Touch och HDR-alternativ) med upp till 500-nits ljusstyrka, Dolby Atmos och en förbättrad tangentbordslayout. Det finns inget släppdatum efter 2020 än, men förvänta dig att priserna börjar på $ 1 499.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 5

Den andra ThinkPad är X1 Yoga Gen 5. Internt är det väldigt mycket som X1 Carbon Gen 8, men batteritiden är begränsad till 15 timmar, och det är lite tyngre. I gengäld får du dock den flexibilitet som vi har förväntat oss från en Yoga-bärbar dator, inklusive surfplattor och tältlägen. Yoga har också ett släppdatum 2020 och priserna börjar på 1 599 dollar.

Lenovo ThinkCentre M90a

Om du inte behöver en bärbar dator så skulle Lenovo gärna sälja den nya ThinkCentre M90a. Det är en 23,8-tums allt-i-ett-enhet med 88 procent skärm-till-kropp-förhållande och 1080p upplösning E-Privacy-skärm som möjliggör valfri skärmoskärpa och Face ID-programvara. Lenovo inkluderade också Dolby Atmos och ett sätt att dölja alla kablar för ett rent skrivbord.

M90a kommer att börja på 1 099 $ med spec-alternativ upp till 10: e generationens Intel Core i7 vPro-processorer, AMD Radeon 625-grafik, 32 GB DDR4 RAM och flera hårddisk- och SSD-alternativ. Förvänta dig det i juni.

Nya ThinkVision-skärmar

Lenovo tillkännagav också fyra bildskärmar, inklusive ThinkVision Creator Extreme, ThinkVision P27h-20, ThinkVision T24v-20 och ThinkVision T34w-20.

Lenovo ThinkVision Creator Extreme

De Creator Extreme riktar sig till kreativa proffs vars huvuduppgifter inkluderar videoredigering. Den 27-tums HDR1000-kompatibla skärmen innehåller 1152 mini-LED-zoner och 10 368 lysdioder för dynamisk lokal avbländning. Den innehåller en USB-typ C-kabel med en kabel för Smart Power. Det överensstämmer också med 99 procent av DCI-P3-färgskalan, 100 procent av sRGB och 100 procent av BT.709. Det kommer att finnas tillgängligt i april för 2499 $.

Lenovo ThinkVision P27H

De P27h-20 är en 27-tums QHD IPS-skärm med antireflex, 350-nits ljusstyrka, vrid-, tilt- och pivotjustering och kostar $ 549 när den startar i mars. Den inkluderar USB-Type-C med Ethernet och högtalare och har en fyrsidig NearEdgeless-design för enkla inställningar för flera skärmar.

Om du inte vill spendera mycket pengar finns det T24v-20, som är en 24-tums 1080p IPS-skärm med tre sidor NearEdgeless-design, men också en inbyggd webbkamera, mikrofon med dubbla arrayer, högtalare och ansiktsspårningsteknik. Den lanserades i april för $ 279.

Lenovo ThinkVision T34w

Den sista skärmen är T34w-20 och Lenovo skapade det med tanke på produktivitet. Det är en 34-tums 21: 9 WQHD böjd skärm. Den tre-sidiga NearEdgeless-designen gör det enkelt att förlänga kurvan med flera skärmar, medan en USB-C-en-kabellösning för ström, data och video borde hålla kabelröra till ett minimum. Förvänta dig att den visas i mars för 799 dollar.

Lenovo ThinkPad TrackPoint II-tangentbord

Det finns ytterligare två Think-produkter som är värda att nämna från Lenovos avslöjande idag. Det första är ett nytt tangentbord som heter ThinkPad TrackPoint II. Det tar det ikoniska ThinkPad-bärbara tangentbordet komplett med TrackPoint och erbjuder det som ett separat tangentbord för användning med din dator. Det är trådlöst (2,4 GHz och Bluetooth 5 stöds) med batterilivslängd klassad till två månader på full laddning eller en vecka från en 15-minuters påfyllning. Det finns också SwiftPair-stöd som gör det enkelt att växla mellan två enheter anslutna till tangentbordet. TrackPoint II fungerar med Windows 10, Windows 7 och Android och kommer att finnas tillgängligt i maj för 99,99 USD.

Lenovo ThinkSmart View smart display

Slutligen har vi ThinkSmart View, som i grunden är en smart skärmenhet för kontoret. Det möjliggör enkel videokonferens med den inbyggda 8-tums IPS multi-touch-skärmen, högtalare och mikrofoner. Enheten på 2,2 pund körs på Qualcomms Snapdragon 624-chip, 2 GB minne och 8 GB lagringsutrymme och utnyttjar Microsoft Teams för att ansluta till datorer och molnet sömlöst.

ThinkView Smart kommer att finnas tillgänglig senare denna månad för 349 $, eller så kan du köpa den i ett paket med ThinkPad X1 ANC Bluetooth-headset för 449 $.

Relaterade Artiklar

Back to top button