Lenovo presenterar ny Think-Branded Hardware inför CES

Lenovo presenterar ny Think-Branded Hardware inför CES

Lenovo försöker fÄnga konsumenternas uppmÀrksamhet med sina Lavie-hÄrdvarutillkÀnnagivanden, men företaget har inte glömt bort sin Think-mÀrkta hÄrdvara, som fÄr nio nya tillÀgg idag.

CES 2020 Bug Art

LÄt oss börja med ThinkPad X1, varav tvÄ nya modeller har tillkÀnnagivits. Den första Àr ThinkPad X1 Carbon Gen 8, som har 10: e generationens Intel Core i5- och i7-processorer kombinerat med upp till 16 GB LPDDR3 RAM, upp till 2 TB lagring och batteritid pÄ 18,5 timmar. LÀgg till en 14-tums skÀrm (FHD, 4K Dolby Vision, Touch och HDR-alternativ) med upp till 500-nits ljusstyrka, Dolby Atmos och en förbÀttrad tangentbordslayout. Det finns inget slÀppdatum efter 2020 Àn, men förvÀnta dig att priserna börjar pÄ $ 1 499.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 5

Den andra ThinkPad Àr X1 Yoga Gen 5. Internt Àr det vÀldigt mycket som X1 Carbon Gen 8, men batteritiden Àr begrÀnsad till 15 timmar, och det Àr lite tyngre. I gengÀld fÄr du dock den flexibilitet som vi har förvÀntat oss frÄn en Yoga-bÀrbar dator, inklusive surfplattor och tÀltlÀgen. Yoga har ocksÄ ett slÀppdatum 2020 och priserna börjar pÄ 1 599 dollar.

Lenovo ThinkCentre M90a

Om du inte behöver en bÀrbar dator sÄ skulle Lenovo gÀrna sÀlja den nya ThinkCentre M90a. Det Àr en 23,8-tums allt-i-ett-enhet med 88 procent skÀrm-till-kropp-förhÄllande och 1080p upplösning E-Privacy-skÀrm som möjliggör valfri skÀrmoskÀrpa och Face ID-programvara. Lenovo inkluderade ocksÄ Dolby Atmos och ett sÀtt att dölja alla kablar för ett rent skrivbord.

M90a kommer att börja pÄ 1 099 $ med spec-alternativ upp till 10: e generationens Intel Core i7 vPro-processorer, AMD Radeon 625-grafik, 32 GB DDR4 RAM och flera hÄrddisk- och SSD-alternativ. FörvÀnta dig det i juni.

Nya ThinkVision-skÀrmar

Lenovo tillkÀnnagav ocksÄ fyra bildskÀrmar, inklusive ThinkVision Creator Extreme, ThinkVision P27h-20, ThinkVision T24v-20 och ThinkVision T34w-20.

Lenovo ThinkVision Creator Extreme

De Creator Extreme riktar sig till kreativa proffs vars huvuduppgifter inkluderar videoredigering. Den 27-tums HDR1000-kompatibla skÀrmen innehÄller 1152 mini-LED-zoner och 10 368 lysdioder för dynamisk lokal avblÀndning. Den innehÄller en USB-typ C-kabel med en kabel för Smart Power. Det överensstÀmmer ocksÄ med 99 procent av DCI-P3-fÀrgskalan, 100 procent av sRGB och 100 procent av BT.709. Det kommer att finnas tillgÀngligt i april för 2499 $.

Lenovo ThinkVision P27H

De P27h-20 Àr en 27-tums QHD IPS-skÀrm med antireflex, 350-nits ljusstyrka, vrid-, tilt- och pivotjustering och kostar $ 549 nÀr den startar i mars. Den inkluderar USB-Type-C med Ethernet och högtalare och har en fyrsidig NearEdgeless-design för enkla instÀllningar för flera skÀrmar.

Om du inte vill spendera mycket pengar finns det T24v-20, som Àr en 24-tums 1080p IPS-skÀrm med tre sidor NearEdgeless-design, men ocksÄ en inbyggd webbkamera, mikrofon med dubbla arrayer, högtalare och ansiktsspÄrningsteknik. Den lanserades i april för $ 279.

Lenovo ThinkVision T34w

Den sista skÀrmen Àr T34w-20 och Lenovo skapade det med tanke pÄ produktivitet. Det Àr en 34-tums 21: 9 WQHD böjd skÀrm. Den tre-sidiga NearEdgeless-designen gör det enkelt att förlÀnga kurvan med flera skÀrmar, medan en USB-C-en-kabellösning för ström, data och video borde hÄlla kabelröra till ett minimum. FörvÀnta dig att den visas i mars för 799 dollar.

Lenovo ThinkPad TrackPoint II-tangentbord

Det finns ytterligare tvÄ Think-produkter som Àr vÀrda att nÀmna frÄn Lenovos avslöjande idag. Det första Àr ett nytt tangentbord som heter ThinkPad TrackPoint II. Det tar det ikoniska ThinkPad-bÀrbara tangentbordet komplett med TrackPoint och erbjuder det som ett separat tangentbord för anvÀndning med din dator. Det Àr trÄdlöst (2,4 GHz och Bluetooth 5 stöds) med batterilivslÀngd klassad till tvÄ mÄnader pÄ full laddning eller en vecka frÄn en 15-minuters pÄfyllning. Det finns ocksÄ SwiftPair-stöd som gör det enkelt att vÀxla mellan tvÄ enheter anslutna till tangentbordet. TrackPoint II fungerar med Windows 10, Windows 7 och Android och kommer att finnas tillgÀngligt i maj för 99,99 USD.

Lenovo ThinkSmart View smart display

Slutligen har vi ThinkSmart View, som i grunden Àr en smart skÀrmenhet för kontoret. Det möjliggör enkel videokonferens med den inbyggda 8-tums IPS multi-touch-skÀrmen, högtalare och mikrofoner. Enheten pÄ 2,2 pund körs pÄ Qualcomms Snapdragon 624-chip, 2 GB minne och 8 GB lagringsutrymme och utnyttjar Microsoft Teams för att ansluta till datorer och molnet sömlöst.

ThinkView Smart kommer att finnas tillgÀnglig senare denna mÄnad för 349 $, eller sÄ kan du köpa den i ett paket med ThinkPad X1 ANC Bluetooth-headset för 449 $.