Lenovo lanserar bärbara datorer Legion 7i, Legion 5Pi, Legion 5i i Indien med 10: e generationens Intel-processorer

Lenovo tillkännagav idag lanseringen av tre nya gaming-bärbara datorer i Indien som ingår i Legion-serien. De bärbara enheterna – Legion 7i, Legion 5Pi och Legion 5i – levereras med uppgraderade specifikationer och funktioner som inkluderar de senaste 10: e generationens Intel CPU- och NVIDIA-grafikprocessorer.

Bärbar datorutbudet börjar vid Rs. 79 990 som gäller Legion 5i. Legion 5Pi är lite dyrare och börjar på Rs. 1,34,990 medan Legion 7i är den dyraste bland alla med ett startpris på Rs. 199.990: e vanligaste

Lenovo Legion 7i:

Legion 7i levereras med full HD-färgnoggrann IPS-skärm med 100 procent Adobe sRGB-färgskala och Dolby Vision. Den senare möjliggör igen 500 ljusstyrka. Rader runt är reducerade till ett minimum med Lenovo hävdar 85,6 procent förhållande mellan skärm och kropp. En annan höjdpunkt på skärmen är dess NVIDIA G-Sync-teknik med 144 Hz uppdateringshastigheter.

Den högst specificerade bärbara Legion 7i-bärbara datorn levereras med 10: e generationens Intel Core i9 H-serie mobil CPU parad med NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER GPU med Max Q-grafik. Lenovo hävdar också upp till 8 timmars batteritid från det 80 WH batteri som det levereras med.

Batteriet kommer också med några avancerade smarta funktioner som Lenovo Vantage Control som erbjuder hybridläge för att förlänga batteriets livslängd lite mer. Sedan finns det också Lenovo Q-Control 3.0, som erbjuder tyst, balanserat och prestanda-läge för bättre kontroll över batteriets prestanda. Och med Rapid Charge Pro-tekniken lovar Lenovo 0 – 50 procent laddning som förvärvats på bara 30 minuter.

Den bärbara datorn har också ColdFront 2.0 smart kylteknik för att hålla insidan sval och tyst. Man måste också nämna TrueStrike-tangentbordsdesignen på Legion 7i som Lenovo hävdar är helt enkelt perfekt för spel vad med de större piltangenterna, större siffertangent tillsammans med en styrplatta som är 39 procent större.

När det gäller dess konstruktion hävdar Lenovo att Legion 7i är den tunnaste med sin 19,9 mm tjocklek samtidigt som den är ganska lätt med sin 2,2 kg bruttovikt. Den bärbara datorn har också en styv konstruktion med högkvalitativt aluminium. De vertikala ventilerna tillsammans med de snygga ljuseffekterna gör att nya Legion 7i verkar vara en riktig spelmaskin som betyder affärer.

Lenovo Legion 5Pi och Legion 5i:

Både Legion 5Pi och 5i delar många likheter samtidigt som de drar nytta av några viktiga funktioner i flaggskeppet Legion 7i-serien. Till exempel har Legion 5Pi och 5i ColdFront 2.0-teknik som håller insidan sval och ökar prestanda.

Även om 5Pi kommer med 100 procent sRGB-skärm med 144 Hz uppdateringsfrekvens, är det för 5i en 1080p IPS-skärm med 120Hz uppdateringsfrekvens som den bärbara datorn levereras med. Båda bärbara datorerna drivs dock av den 10: e generationens Intel® Core i7-10750H-processor, med 5Pi som har upp till NVIDIAs senaste RTX 2060 GDDR6 på de högst rankade modellerna. Legion 5i, å andra sidan, levereras med upp till NVIDIA GTX 1650ti GDDR6 GPU för grafikbehandling.

När det gäller tillgänglighet kommer Legion 7i och Legion 5i att finnas tillgängliga från och med denna vecka, men försäljningen av Legion 5Pi börjar senare i augusti. Bärbara datorer kan beställas via Lenovo.com tillsammans med online- och offlinebutiker över hela landet.

Relaterade Artiklar

Back to top button