Legenden är tillbaka! Ubisoft har bekräftat remake av Prince of Persia: The Sands of Time

Källa: Ubisoft

Ubisoft kommer med bra nyheter som kommer att glädja alla älskare av actionäventyr. Den legendariska titeln Prince of Persia: The Sands of Time återvänder till scenen efter 17 år.

Det stämmer, spelstudion förbereder en remake av den populära delikatessen, som ursprungligen debuterade 2003. Den bör läggas till i butikshyllorna i början av nästa år och kommer att finnas tillgänglig på Xbox One, PlayStation 4 och PC.

Det kommer emellertid inte bara att vara en flygande remake. Ubisoft Pune och Ubisoft Mumbai redesignade spelet från grunden med hjälp av ett nytt AnvilNext-motor. Vi förväntar oss inte bara fantastisk grafik utan också moderniserad gameplay.

Inom berättelsen ska spelet vara oförändrat, skriver han Gränsen. Äldre spelare kan se fram emot en god dos nostalgi.

För första gången i huvudrollen

Prince of Persia: The Sands of Time Remake är också den första stora titeln från Ubisoft Pune och Ubisoft Mumbai. Hittills har studior bara hjälpt till att skapa spel. Nu har de tagit ledningen.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake kommer att finnas tillgängligt för ovan nämnda plattformar från 21 januari 2021och sympatisk 40 euro. Men du kan också spela den på Xbox Series X / Series S eller PlayStation 5. De nya konsolerna erbjuder bakåtkompatibilitet.

Relaterade Artiklar

Back to top button