Leaker hÀvdar att Apple iPhone 12 kommer att ha 6 GB RAM

iPhone 12

Det förvÀntas att Apple kommer att slÀppa fyra nya enheter i Är med olika skÀrmstorlekar. Enligt flera rykten föreslÄs att tvÄ av dessa kommer att vara avancerade enheter med 6,1 och 6,7-tums skÀrmstorlek. Det har funnits mÄnga rykten om dessa enheter, det senaste var lÀckage om specifikationer som nu bekrÀftas av lÀckaren @ L0vetodream.

I sin tweet sa @ L0vetodream:

Professionell 6 GB
AllmÀnt 4GB

– 有 æČĄæœ‰ 搞 æŽȘ (@ L0vetodream) 9 juli 2020

Apple iPhone 12-modeller

Enligt flera andra rykten kommer Apple att ha ett 5-nanometer A14-chip i sina nya modeller med en mindre storlek och snabbare och effektivare batteri. Enligt Leaker kommer Pro-modellen för den nya iPhone 2020 att ha 6 GB RAM och de allmÀnna modellerna kommer att ha 4 GB RAM, liknande alla tidigare iPhone 11-modeller.

Tidigare avslöjade @ L0vetodream ocksÄ detaljer om iPhone SE som var korrekta. han delade detaljerna om SE före andra högtalare. Han avslöjade ocksÄ att iPhone SE kommer att lanseras under den andra veckan i april. Han delade ocksÄ om SE att det kommer med tre lagringskapaciteter. Det Àr dÀrför den hÀr nya lÀckan frÄn @ L0vetodream verkar giltig. Apple kan slÀppa Pro-modellerna för den nya iPhone 12-serien med 6 GB och de vanliga modellerna med 4 GB RAM.