Lanmodo Vast Night Vision Camera System – Ett livräddande biltillbehör

Utan tvekan är dålig sikt en av de främsta orsakerna till bilolyckor och olyckor som inträffar nästan varje dag. I själva verket inträffar mer än 38 000 bilkrascher varje år, allt på grund av dålig körsikt.

Som sagt, körning på natten kräver dubbel koncentration på vägen jämfört med dagtid. Samma sak gäller smutsiga väderförhållanden, inklusive dimma, snö och kraftiga regn.

Medan biltillverkarna är upptagna med att förbättra strålkastare och kollisionssensorer hela tiden har inte alla råd att köpa den senaste säkerhetstekniken. Lyckligtvis är det här det nya Lanmodo Vast Night Vision Camera-systemet kommer till spel.

Lanmodo Night Vision-systemet riktar sig främst till frekventa nattresenärer. Om du är någon som tenderar att köra mycket på natten eller i ogynnsamma väderförhållanden som regn och dimma, kan det vara en livräddare för dig. Systemet är också användbart för dem som har synlighetsproblem som kortsynthet.

Lanmodo Vast Night Vision: Funktioner som erbjuds

Lanmodo Night Vision Camera-systemet ser ganska kompakt ut och kan anslutas till bilens vanliga 12V eluttag. Dessutom är den lätt att använda och kan fixeras manuellt i nästan alla typer av fyrhjulingar.

På tal om funktioner, har Vast Pro en främre kamera som ger en synlighet på 300 M (984 fot). Och är rimligt användbart för dig att förstå vägförhållandena i god tid och vidta nödvändiga åtgärder.

Den höga 1080p-upplösningen ger dig en fin och tydlig bild på den stora 8,2-tums färgskärmen monterad på instrumentbrädan. Dessutom, för framkamera är den 36 ° vidvinkel, för bakkamera är den 170 ° vidvinkel som är mycket bättre än fordonets inbyggda system. Kameran är också utrustad med en aktiv infraröd funktion jämfört med den passiva infraröda på de traditionella mörkerseende systemen.

För extra säkerhet får du också ett alternativ att välja en bakre kamera som ger högkvalitativ 720p-sikt. Intressant är att båda kamerorna är IP67-klassade, vilket gör dem vattentäta i regn.

Vad vi gillade mest med Vast Pro är dess inbyggda inspelningsfunktion i realtid som sparar alla videofilmer på din enhet. Detta är praktiskt, särskilt vid försäkringsanspråk, liksom olyckor. Dessutom kan du ansluta systemet till din smartphone och dela foton trådlöst.

Avslutar

Prissatt till 499 $ ger Lanmodo Vast Night Vision Camera dig ett extra par ögon när du kör. Således kan du få en mer fri syn på vad som händer runt omkring dig.

Som nämnts ovan kan man också välja kombinationen med en bakåtkamera som kostar lite extra för 599 $. Om du är någon som tycker det är svårt att köra på natten och dåliga väderförhållanden, är det definitivt värt att kolla in det.

Relaterade Artiklar

Back to top button