Ladda ner iOS 13 den 19 september

Ladda ner iOS 13 den 19 september

NÀsta version av Apples mobiloperativsystem, iOS 13, kommer till iPhone 6s och senare den 19 september, meddelade Apple idag. Apple planerar sedan att slÀppa iOS 13.1 med ytterligare programvarufunktioner den 30 september.

Den nya versionen av sin smartwatch-programvara, watchOS 6, kommer att finnas tillgĂ€nglig för Apple Watch Series 3 och senare den 19 september, sedan för Apple Watch Series 1 och 2 “senare i höst”, sa Apple.

Cupertino-teknikjÀtten avslöjade först de nya operativsystemen vid sin Worldwide Developers Conference (WWDC) i juni. NÀr de anlÀnder fÄr du en uppmaning att ladda ner dem pÄ dina enheter; sÄ hÀr hakar du pÄ iOS 13 just nu.

iOS 13 har ett mörkt lĂ€ge, fler videoredigeringsverktyg, en omdesignad Photos-app som anvĂ€nder maskininlĂ€rning för att organisera dina bilder och videor, en moderniserad pĂ„minnelsesapp, nya Memoji-anpassningsalternativ och klistermĂ€rken – och det Ă€r bara att skrapa pĂ„ ytan.

Det kommer ocksĂ„ att finnas ett alternativ för “optimerad batteriladdning” som Ă€r utformat för att förlĂ€nga batteriets livslĂ€ngd pĂ„ din iPhone. Den hĂ€r funktionen anvĂ€nder maskininlĂ€rning pĂ„ enheten för att förstĂ„ dina dagliga laddningsvanor sĂ„ att den kan dra Ă„t din telefon upp till bara 80 procent för det mesta och 100 procent nĂ€r den tror att du behöver den.

iOS 13 innehÄller ocksÄ ett antal nya sekretessfokuserade verktyg, inklusive Logga in med Apple, en funktion som lÄter dig logga in pÄ appar och webbplatser med ditt Apple-ID. För att ta reda pÄ vad som finns pÄ kranen, se till att kolla in vÄr lista över de 13 coolaste funktionerna i iOS 13.

Under tiden har watchOS 6 sin egen appbutik, spÄrning av menstruationscykeln, en ny röstmemo-app, en tipskalkylator och decibelövervakning för att skydda din hörsel.

NÀsta uppdatering av Apples stationÀra operativsystem, macOS Catalina, kommer att slÀppas i oktober, men Apple har Ànnu inte angett ett exakt datum. MacOS Catalina kommer, kanske framför allt, att ta bort iTunes som en fristÄende app pÄ Mac till förmÄn för tre separata appar: Musik, Apple TV och Podcasts. Det nya stationÀra operativsystemet har ocksÄ omdesignade appar för foton, anteckningar och pÄminnelser plus Safari-uppdateringar och mer. Mer information finns i Nyheter i macOS Catalina. För instruktioner om hur du laddar ner det nu, gÄ hit.