Läckt iPad Pro-bild innehåller 3 kameror

IPad Pro är en väldigt snabb och funktionsrik surfplatta, men den faller inte inom kameravdelningen jämfört med de senaste iPhonerna. Om man ska tro på en läckt bild är Apple redo att fixa det med nästa uppdatering av hårdvaran.

Som Sonny Dickson har avslöjat, innehåller en bild som påstås vara en mock-up av nästa iPad Pro-modell ett fyrkantigt block på baksidan av surfplattan med tre kameror. Det föreslår att Apple förbereder sig för att få samma kamerainställning som finns på iPhone 11 Pro och Pro Max till sina Pro-surfplattor.

Första fysiska läckan av Apples nya kommande iPad Pro-design https://t.co/fqpT5vfqIJ

– Sonny Dickson (@SonnyDickson) 17 september 2019

Den befintliga iPad Pro (på Amazon Canada) använder en enda 12-megapixelkamera med 5x digital zoom, vilket betyder att detta skulle räknas som en stor uppgradering för kamerafunktionerna och, som jag är säker på att Apple hoppas, tillräckligt med ett incitament för befintliga iPad Pro-ägare väljer att uppgradera.

Apple erbjuder iPad Pro som 11- och 12,9-tumsmodeller, så det återstår en fråga om båda Pro-modellerna kommer att få den nya kamerainställningen eller om Apple reserverar den för den större enheten. Jag misstänker att båda kommer att få uppgraderingen eftersom de båda använder Pro-namnet.

En skillnad som mock-up avslöjar är brist på glas som täcker de tre kameralinserna, vilket bara kan bero på att detta inte är den slutliga hårdvaran. Oavsett fall har vi inte lång tid att vänta med att ta reda på det eftersom fjärde generationens iPad Pro avslöjar förväntas hända i oktober.

Relaterade Artiklar

Back to top button