LÀckt iPad Pro-bild innehÄller 3 kameror

LÀckt iPad Pro-bild innehÄller 3 kameror

IPad Pro Àr en vÀldigt snabb och funktionsrik surfplatta, men den faller inte inom kameravdelningen jÀmfört med de senaste iPhonerna. Om man ska tro pÄ en lÀckt bild Àr Apple redo att fixa det med nÀsta uppdatering av hÄrdvaran.

Som Sonny Dickson har avslöjat, innehÄller en bild som pÄstÄs vara en mock-up av nÀsta iPad Pro-modell ett fyrkantigt block pÄ baksidan av surfplattan med tre kameror. Det föreslÄr att Apple förbereder sig för att fÄ samma kamerainstÀllning som finns pÄ iPhone 11 Pro och Pro Max till sina Pro-surfplattor.

Första fysiska lÀckan av Apples nya kommande iPad Pro-design https://t.co/fqpT5vfqIJ

– Sonny Dickson (@SonnyDickson) 17 september 2019

Den befintliga iPad Pro (pÄ Amazon Canada) anvÀnder en enda 12-megapixelkamera med 5x digital zoom, vilket betyder att detta skulle rÀknas som en stor uppgradering för kamerafunktionerna och, som jag Àr sÀker pÄ att Apple hoppas, tillrÀckligt med ett incitament för befintliga iPad Pro-Àgare vÀljer att uppgradera.

Apple erbjuder iPad Pro som 11- och 12,9-tumsmodeller, sÄ det ÄterstÄr en frÄga om bÄda Pro-modellerna kommer att fÄ den nya kamerainstÀllningen eller om Apple reserverar den för den större enheten. Jag misstÀnker att bÄda kommer att fÄ uppgraderingen eftersom de bÄda anvÀnder Pro-namnet.

En skillnad som mock-up avslöjar Àr brist pÄ glas som tÀcker de tre kameralinserna, vilket bara kan bero pÄ att detta inte Àr den slutliga hÄrdvaran. Oavsett fall har vi inte lÄng tid att vÀnta med att ta reda pÄ det eftersom fjÀrde generationens iPad Pro avslöjar förvÀntas hÀnda i oktober.