LÀckorna var rÀtt: lanseringsdatum för OnePlus 5 har avslöjats

Launch Date of OnePlus 5 Has Been Revealed

Slutligen har den efterlÀngtade OnePlus 5 fÄtt ett slÀppdatum. För nÄgra dagar sedan föreslog en lÀckt bild frÄn OnePlus att den 20 juni kanske skulle vara lanseringsdatum för den kinesiska smarttelefonen och idag bekrÀftades dessa lÀckor.

E-post och tweets gick ut till de som prenumererar pĂ„ OnePlus och mĂ€rkte avslöjandet som “Focus on What Matters.” Det berĂ€ttar för konsumenterna att förbereda sig för en online, live streamad hĂ€ndelse som kommer att Ă€ga rum kl. 12 EDT den 20 juni följt av pop-up-evenemang över hela vĂ€rlden som slĂ€pper den nya telefonen.

LÀckorna var rÀtt: lanseringsdatum för OnePlus 5 har avslöjats

VÀntetiden har varit plÄgsamt för OnePlus-fans. Företaget startade som ett litet starttelefonföretag som började skapa telefoner som liknar iPhones och Android-flaggskepps kvalitet, men inte sÄ dyra. SlÀppet av OnePlus One för tre Är sedan var en hit, med OnePlus 3 och 3T som favoriter.

Bortsett frÄn att slÀppdatumet och att OnePlus 5 bekrÀftades ha ett Snapdragon 835-chipset, hÄller OnePlus i stort sett allt om den nya telefonen. PopulÀra rykten kring OnePlus 5 inkluderar dock att telefonen Àr mindre i storlek Àn 3T med dubbla kameror och galna fÀrgalternativ, inklusive en tonad fÀrgad telefon.

Kolla in den fullstÀndiga sammanstÀllningen för alla OnePlus 5-rykten pÄ följande lÀnk

Missa inte: OnePlus 5 Rumor Roundup – 8 GB RAM, Snapdragon 835 och mer