Kripparian exponerar en hel guild av strömskärare – Hearthstone

Att bli klippt under streaming är ett ganska vanligt problem i alla spel, och inte bara Hearthstone.

Om du inte känner till begreppet är snipning när streamers befinner sig i en motståndare som verkar veta allt om deras styrkor och svagheter och får en orättvis fördel som ett resultat.

Hur får de dock den här informationen? Genom att titta på strömmen självklart.

Populär Hearthstone-streamer Octavian “Kripparian” Morosan upplever mer sniping än de flesta, och i ett spel som Hearthstone (där begränsad kunskap om en motståndares tillgångar är så avgörande för att upprätthålla fair play) kan det orsaka stor frustration. Ännu mer, när du misstänker att det faktiskt kan finnas en hel spelare som konspirerar för att förstöra din spelupplevelse.

Trots att han vidtagit förebyggande åtgärder som att lägga till en fördröjning i sin ström fortsatte Kripparian att se samma spelare och skamlöst klippa sina spel, dag in och dag ut.

Efter att ha rensat sin vänlista och bjudit in en sådan prickskytt som hans vän fick han tillgång till deras vänlista, som i sin tur ledde till att han upptäckte en grupp med liknande namngivna spelare, alla dedikerade till att kollektivt rikta in sina matcher.

Våra mest populära artiklar:

Här är en chattlogg från guilden. Det bekräftar att någon på Kripparian’s vänlista instruerade krypskyttar när de skulle köa för att kringgå strömfördröjningen som var i kraft.

Med sina egna ord – och i samma video som publicerats ovan – beskriver Kripparian självförnedrande sig själv som ett “paranoida rövhål”, och han har verkligen fått lite berömmelse för frustrationen han uttrycker med spelet.

Med tanke på den hårda konspiratoriska sanningen som har upptäckts här är det dock inte svårt att sympatisera med hans situation och dela hans frustration.

Finns det mer som kan göras för att motverka den här typen av problem med spelströmning? Det verkar som att utöva en viss disciplin kring underhåll av vänlistor är den viktigaste utgångspunkten och att vara extremt försiktig med vem du accepterar vänförfrågningar från.

Visst hade det varit ett bättre val för just denna prickskytt och deras vänner …

Relaterade Artiklar

Back to top button