Kortförslagssystemet är i grunden trasigt just nu – Hearthstone

Har du varit upptagen med att testa några av de senaste däcken för att slå Hearthstone med släppet av Knights of the Frozen Throne? Du kanske har hittat dig själv bara kort för en handfull viktiga nya legendariska kort, och du har vänt dig till spelets ersättningsförslag för råd.

I så fall kanske du har lagt märke till att saker ser lite trasiga ut just nu. Tänk på följande exempel på hjärtskärande i Hearthstone:

1. Deathstalker Rexxar

Deathstalker Rexxar dyker upp i princip alla Hunter-däck just nu, men vem behöver det Battlecry-kortet rensat när du har den söta Knife Juggler / Unleash the Hounds combo som inte låta dig sy ihop de odöda till nya monströsa skapelser med sent spel?

2. Frost Lich Jaina

Lite tips för dig: håll den Worgen-infiltratorn smygad i en spegelmatchning. Det kommer att göra mer arbete åt dig senare!

3. Shadowreaper Anduin

Friendly Bartender: The Wild Growth of Shadowreaper Anduin, vilket ger dig mer självläkning, tidigare i matchen …

4. Thrall, Deathseer

Den nya Evolve-metan vet inte vad som slog när Mistress of Mixtures saktar ner matchen med fyra punkter av ömsesidig läkning.

5. Valeera the Hollow

För att vara rättvis är Valeera the Hollow lite av en stridspunkt i Miracle Rogue nu, men du kan alltid inte oroa dig för det och mynta ut Defias Ringleader istället!

Våra mest populära guider

Skämtar åt sidan, detta är antingen ett område i gränssnittet som förbises före lanseringen, eller så är det ett oroande varningsskylt för de kommande sakerna.

Metas formning blir lite långsammare den här gången, och om det inte finns några ens vaga alternativ för dessa kort, kan nya och avslappnade spelare befinna sig stängda av matcher som varar mer än ett halvt dussin varv.

Legendariska kort är naturligtvis avsedda att ge en fördel, annars skulle de helt enkelt inte vara spännande att samla in och spela, men alla dessa nya kort påverkar i grunden formen och varaktigheten för en hel match – en helt annan typ av power-creep för Hjärtsten.

Vi har bett Blizzard om en kommentar till den här historien och kommer att uppdatera den om vi hör tillbaka.

Relaterade Artiklar

Back to top button