Kort avslöjar livestream tillkännagavs för denna fredag ​​- Hearthstone

Ett livestream-kort avslöjas kommer att äga rum mellan Hearthstone senior design Matt Place och Sean “Day9” Plott i morgon kväll. Nyheten bekräftades på den officiella Hearthstone-bloggen lite tidigare idag.

Själva strömmen startar kl 11 PDT imorgon 28 juli. Det är 18:00 för er som är med oss ​​i Storbritannien och 19:00 om du befinner dig i CEST-tidszonen. Du kommer att kunna se hela saken på Hearthstone Twitch-kanalen, eller alternativt kan du titta på den i bädden nedan.

Fingers crossed kan vi till och med få ett släppdatum för Knights of the Frozen Throne, som för närvarande är listat med ett ganska vagt lanseringsfönster i mitten av augusti. Vi lägger till alla detaljer i Metabomb när de bekräftas på strömmen, så kolla hemsidan för uppdateringar. Under tiden, kolla in vår Frozen Throne guide som innehåller allt vi för närvarande vet om den nya kortsatsen.

Knights of the Frozen Throne är Hearthstones sjätte expansion och lägger till ytterligare 135 kort i spelet. Förutom dessa nya kort introducerar expansionen också en serie uppdrag till Hearthstone, som ligger i Icecrown Citadel. Dessa utmaningar för en spelare tar platsen för de nu pensionerade äventyren, som togs bort från spelet i början av det nuvarande Mammoth Year.

Relaterade Artiklar

Back to top button