Köp den senaste 10,2-tums iPad för 299 $

Amazon har fantastiska erbjudanden för Apple-produkter. En sådan precut som säljs med 30 $ rabatt är den senaste rymdgrå modellen av Apple iPad med A10 Fusion-chip. Det är en 10,2-tums modell som har 32 GB lagringsutrymme. Apple gör den här produkten tillgänglig för leverans inom 1-2 dagar. Ta upp affären innan den slutar.

Apple iPad

Den nya iPad ger dig enkel användning. Du kan ta den var som helst i din väska och börja arbeta. Det är den enda Wi-Fi-modellen som har en 10,2-tums Retina-skärm. Den större skärmen gör det enkelt att visa mer innehåll. Det är också kompatibelt med Apple Keyboard och Apple Pencil. A10 Fusion-chipet ger snabb prestanda. Touch ID gör det också säkrare. Du kan inte använda ditt fingeravtryck för att logga in och starta enheten.

Högtalarna på den här enheten är också bra. Nu kan du ha högt ljud även när du befinner dig i ett öppet utrymme. Tillsammans med 1,2 MP FaceTime-kamera och högtalare kan du nu ringa ett videosamtal som aldrig tidigare. Det ger dig också 10 timmars batteritid.

Så vad väntar du på? Nu har du en chans att spara $ 30 när du köper denna Space Grey Wi-Fi-endast modell av Apple iPad på Amazon med 32 GB lagring. Du kan nu köpa den för 299 $.

Relaterade Artiklar

Back to top button