Kontrollera när din Xiaomi, Redmi och Poco-telefon får MIUI 12

miui 12 lansering, miui 12 lanserad, miui 12 supportenheter, miui 12 lanseringsschema, mi 10, redmi note 9, redmi note 9 pro, redmi note 8, redmi note 8 pro, redmi note 7, redmi note 7 pro, miui 12 på gamla enheter, miui 12 super bakgrundsbilder, miui 12 nya funktioner

MIUI 12-uppdatering baserad på Android 11 OS har bekräftats för 22 Mi-, Redmi- och Poco-enheter. Uppdateringen av det nya operativsystemet rullas ut i faser sedan lanseringen i augusti. Den första enheten som fick uppdateringen var Mi: s flaggskeppsenhet Mi 10. Det kinesiska smarttelefonföretaget meddelade att de flesta Xiaomi-enheter i Indien kommer att få den nya uppdateringen och information om lanseringsschemat kommer att ges på dess sociala mediahandtag.

Telefoner som får MIUI 12

Mi Not 10
Mi Note 10 Pro
Mi 8 Lite
POCO F2 Pro
Poco F1
Redmi Note 9
Redmi Note 9 Pro
Redmi Note 8 Pro
Redmi Note 8
Redmi Note 7
Redmi Note 6 Pro
Redmi Note 5
Redmi 9
Redmi 8
Redmi 8A
Redmi 8A Pro
Redmi 7
Redmi 7A
Redmi 6A
Redmi 6
Redmi 6 Pro
Redmi S2

MIUI 12 detaljer

Även om MIUI 12-uppdateringen är tillgänglig för en lång lista med telefoner finns det en fångst. Super Wallpapers kommer endast att finnas tillgängliga för Mi 10 och Poco F2 Pro av 22 enheter. Resten av smartphonesna får statiska bakgrundsbilder. Super Bakgrundsbilder är inspirerade av rymden och är bilder på faktiska ytor på Mars och jorden som tagits av NASA. Bilderna som visar planeterna zoomar in när telefonen är upplåst för att visa planetens yta. Super Wallpapers ändras också med tiden som visar dag, natt och kväll på dessa himmelska föremål.

De nya animationsikonerna kommer endast att finnas på fyra enheter inklusive Mi 10, Poco F2 Pro, Poco F1 och Redmi Note 8 Pro. Alternativet för flytande fönster kommer också att finnas tillgängligt på 12 enheter. Det är osannolikt att de äldre smartphonesna kommer att få det. Med den nya flytande Windows-funktionen kan användare fortsätta sitt arbete samtidigt som de utför andra uppgifter. Multitasking-fönstret istället för att snappa längst ner eller stänga den andra appen öppnas inuti ett fönster, som består av all data och kan dras runt till vilken del av skärmen som helst.

Telefonerna nästa i rad för att ta emot MIUI 12-uppdateringen är Redmi Note 7 och Redmi Note 7S. Uppdateringen för Redmi Note 8-enheter förväntas vara tillgänglig i slutet av september.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button