Konsumentrapporter vÀljer Galaxy Buds över Apples AirPods Pro

Konsumentrapporter vÀljer Galaxy Buds över Apples AirPods Pro

TrÄdlösa hörlurar Àr ett populÀrt objekt, och Apple verkar erbjuda ett av de mest populÀra valen. Men det betyder inte att de faktiskt Àr de bÀsta. AirPods Pro, som Apple slÀppte i höst, fick ett mindre gynnsamt betyg Àn Samsungs Galaxy Buds i en jÀmförelse gjord av Consumer Reports.

Det visar sig bara att trots att Apple lanserar nya funktioner och teknik, erbjuder AirPods Pro inte klassens bÀsta ljud för att slÄ ut tÀvlingen.

AirPods Pro övertrÀffar tidigare modeller med förbÀttrad ljudkvalitet, men Consumer Reports tyder pÄ att det finns nÄgot kvar att önska med dessa trÄdlösa hörlurar. Specifikt slÀpper Galaxy Buds ut tidigare i Är en mer avancerad upplevelse. Det Àr möjligt att AKG, ett Samsung-Àgt dotterbolag med Ärtionden av erfarenhet inom akustik, sÀtter Galaxy Buds framÄt.

“Echo Buds, Amazons nya brusreducerande riktiga trĂ„dlösa hörlurar, gjorde inte lika bra i vĂ„ra tester, men de Ă€r solida artister och mycket billigare till $ 130”, sĂ€ger Consumer Reports. “Och medan AirPods Pro lĂ„ter mycket bĂ€ttre Ă€n Apples tidigare modeller, uppfyller de fortfarande inte ljudkvaliteten i vĂ„rt toppval för Ă€kta trĂ„dlöst ljud, Samsung Galaxy Buds, som ocksĂ„ sĂ€ljer för cirka $ 130.”

Konsumentrapporter brydde sig inte heller sĂ„ mycket för silikonspetsarna. AnvĂ€ndare kanske tycker att deras öron kĂ€nns “inkopplade”, men Ă„tminstone har Apple tre storlekar för att rĂ€kna ut en lĂ€mplig passform.

Naturligtvis applÄderade Consumer Reports mÄnga saker om AirPods Pro. De trÄdlösa hörlurarna erbjuder över genomsnittlig ljudkvalitet, aktiv brusreducering och ett transparenslÀge för att mata ut ljud. Apples AirPods Pro Àr ett utmÀrkt val pÄ grund av en tÀt integration med andra produkter frÄn det Cupertino-baserade företaget.

I PCMags granskning fann vi att Apples sanna trÄdlösa AirPods Pro-hörlurar Àr mycket överlÀgsna standardmodellen, med solid brusreducering, kvalitetsljudprestanda och en mycket bÀttre in-ear-passform som motiverar extra kostnad, vilket ger dem ett redaktörsval .

Galaxy Buds fick ingen EC, men tjÀnade ÀndÄ fyra av fem stjÀrnor för att leverera fantastisk ljudprestanda till ett rimligt pris, vilket rÀcker för att övervinna nÄgra tvivelaktiga marknadsföringsansprÄk.