Konsumentrapporter väljer Galaxy Buds över Apples AirPods Pro

Trådlösa hörlurar är ett populärt objekt, och Apple verkar erbjuda ett av de mest populära valen. Men det betyder inte att de faktiskt är de bästa. AirPods Pro, som Apple släppte i höst, fick ett mindre gynnsamt betyg än Samsungs Galaxy Buds i en jämförelse gjord av Consumer Reports.

Det visar sig bara att trots att Apple lanserar nya funktioner och teknik, erbjuder AirPods Pro inte klassens bästa ljud för att slå ut tävlingen.

AirPods Pro överträffar tidigare modeller med förbättrad ljudkvalitet, men Consumer Reports tyder på att det finns något kvar att önska med dessa trådlösa hörlurar. Specifikt släpper Galaxy Buds ut tidigare i år en mer avancerad upplevelse. Det är möjligt att AKG, ett Samsung-ägt dotterbolag med årtionden av erfarenhet inom akustik, sätter Galaxy Buds framåt.

“Echo Buds, Amazons nya brusreducerande riktiga trådlösa hörlurar, gjorde inte lika bra i våra tester, men de är solida artister och mycket billigare till $ 130”, säger Consumer Reports. “Och medan AirPods Pro låter mycket bättre än Apples tidigare modeller, uppfyller de fortfarande inte ljudkvaliteten i vårt toppval för äkta trådlöst ljud, Samsung Galaxy Buds, som också säljer för cirka $ 130.”

Konsumentrapporter brydde sig inte heller så mycket för silikonspetsarna. Användare kanske tycker att deras öron känns “inkopplade”, men åtminstone har Apple tre storlekar för att räkna ut en lämplig passform.

Naturligtvis applåderade Consumer Reports många saker om AirPods Pro. De trådlösa hörlurarna erbjuder över genomsnittlig ljudkvalitet, aktiv brusreducering och ett transparensläge för att mata ut ljud. Apples AirPods Pro är ett utmärkt val på grund av en tät integration med andra produkter från det Cupertino-baserade företaget.

I PCMags granskning fann vi att Apples sanna trådlösa AirPods Pro-hörlurar är mycket överlägsna standardmodellen, med solid brusreducering, kvalitetsljudprestanda och en mycket bättre in-ear-passform som motiverar extra kostnad, vilket ger dem ett redaktörsval .

Galaxy Buds fick ingen EC, men tjänade ändå fyra av fem stjärnor för att leverera fantastisk ljudprestanda till ett rimligt pris, vilket räcker för att övervinna några tvivelaktiga marknadsföringsanspråk.

Relaterade Artiklar

Back to top button