Kompensation för Patch 8.4-bug går live – Hearthstone

I slutet av förra månaden meddelade Blizzard att ett fel i Hearthstone Patch 8.4 hade orsakat vissa spelare att missa “synd-timer” -effekten som ska tillämpas på paketets öppningsprocess.

Medan innehållet i alla kortpaket i Hearthstone genereras slumpmässigt, säkerställer denna konstgjorda timer att om du öppnar tillräckligt med paket över tiden kommer så småningom belönas med ett legendariskt kort.

För att kompensera för problemet kontaktar Blizzard de drabbade och krediterar sina Hearthstone-konton med totalt 2000 Arcane Dust – det räcker för att skapa ett legendariskt kort efter eget val tillsammans med ett Epic-kort för att fylla i alla anmärkningsvärda luckor i din samling.

Våra mest populära artiklar:

Men ha inte bråttom för att nå din inkorg, eftersom felet bara påverkade en mycket liten andel av spelets spelbas. Om du har haft “tur” får du dock ett e-postmeddelande på din registrerade e-postadress och ser också en popup som informerar dig om krediten när du nästa gång loggar in på spelet.

Om du har fått detta bonusdamm och känner dig yr av spänning över dina oväntade vinster, skulle vi ändå rekommendera att du håller på med att spendera det tills Knights of the Frozen Throne-expansionen kommer i drift de närmaste veckorna.

Metan kommer utan tvekan att skakas upp och ner när den nya uppsättningen kort landar, och du kommer att ha några helt specifika nya hantverksbehov om du vill förbli konkurrenskraftig på din stege du väljer.

Knights of the Frozen är för närvarande nere för en lansering i mitten av augusti och kommer att lägga till 135 nya kort i spelet.

Relaterade Artiklar

Back to top button