Kommer Tidal att mötas under det nya året?

Kommer Tidal att mötas under det nya året?

Den norska tidningen DN (Dagens Næringsliv) hävdar att Tidal inte har tillräckligt med pengar för att överleva hela året 2018 och lämnar huvudet på alla älskare av högkvalitativt ljud i sorg.

Dödliga förluster?

Företaget påstås 2016 förlorade den upp till 44 miljoner dollar, men en talesman för Tidal hävdade portalen Engadgetdet företaget från år till år trivs det och bör fortsätta växa nästa kalenderår. Om den motsatta skulle hända skulle Tidal tvinga upp till 1,2 miljoner abonnenter att leta efter en annan leverantör.

Varför?

“Varf√∂r ska det vara s√• hemskt?” Det √§r en fr√•ga som m√•nga av er √§r s√§ker p√• att st√§lla dig sj√§lv. Det finns f√• leverant√∂rer av kvalitets- och felfritt ljud och tro mig, dessa 1,2 miljoner m√§nniskor lider verkligen f√∂r kvalitetsljud.

Spotify han hade ännu inte drivit sågen för att föra oss felfritt och högkvalitativt ljud, även om den här funktionen testades tidigare i år. Deezer lanserades HiFi med 16-bitars FLAC-version sin mest populära katalog redan i november, till samma pris som Tidal erbjuder för sitt högkvalitativa ljud. Ett annat viktigt faktum är att Varken Spotify eller Deezer är tillgängliga i varje enskilt land.

Men varför skulle en norsk tidskrift göra anspråk på tidal när ett talesman hävdar exakt motsatsen? Kanske finns det inte tillräckligt med älskare av högkvalitativt ljud, eller de bryr sig bara inte. Ett annat alternativ är så enkelt det finns inte tillräckligt många kunder som föredrar att använda Tidals tjänster och istället vända dig till mer populära och välkända tjänster som Apple, Amazon eller Google.