Kommer snart: Se Disney + i en Tesla

Kommer snart: Se Disney + i en Tesla

Om du Àger en Tesla bekrÀftade Elon Musk den hÀr veckan att du snart kan parkera nÄgonstans och börja strömma innehÄll frÄn Disney +.

Sedan september har Tesla-Àgare haft strömmande filmer och TV-program tack vare introduktionen av Tesla Theatre med V10-programuppdateringen. Det innebar tilltrÀde till tjÀnster inklusive Netflix och YouTube samt Tesla Tutorials. Som Teslarati rapporterar saknas Disney +, men inte mycket lÀngre.

IgĂ„r frĂ„gades Musk pĂ„ Twitter av TeslaOwnersofMA om Tesla kunde lĂ€gga till Disney + -Ă„tkomst till sina fordon. Som svaret nedan avslöjar bekrĂ€ftade Musk att det Ă€r “Kommer snart.”

Kommer snart

– Elon Musk (@elonmusk) 26 december 2019

För att komma Ät Tesla Theatre och se allt innehÄll den har att erbjuda mÄste din Tesla vara i Park och ansluten till Wi-Fi. AnvÀndning av mobildata för att strömma kommer endast att vara tillgÀngligt för dem i programmet för tidig Ätkomst, och det rekommenderas ÀndÄ inte pÄ grund av hur snabbt streaming kan Àta genom din mobildatatillÀgg.

Disney + klarar sig mycket bÀttre Àn nÄgonsin förestÀllt sig om man ska tro pÄ de senaste rapporterna. NÀr den först lanserades förutspÄdde analytiker att tjÀnsten skulle nÀrma sig 20 miljoner abonnenter fram till 2020, men de senaste uppskattningarna sÀtter redan abonnentantalet norr om 24 miljoner.

Att lÀgga till möjligheten att titta pÄ Disney + i en Tesla hjÀlper bara abonnentbasen att vÀxa eftersom det bara Àr ytterligare en anledning att registrera sig (och hÄlla barnen nöjda pÄ lÄnga resor).