Kommer ett samarbetsläge till Hearthstone? – Hjärtsten

Hearthstone-spelare har länge begärt ett samarbetsläge från spelets utvecklare, och några klumpar av informationsdata som utvinns av de fina folket på Hearthpwn tyder på att någon form av tvåspelare kan vara på väg.

Texten antyder ett stridsmöte med Gearmaster Mechazod, med Lorewalker Cho som också ser ut någon gång. Mechazod själv är en NPC i Borean Tundra-regionen i World of Warcraft, en region som introducerades med spelets Wrath of the Lich King-expansion.

När Grand Tournament tar sina temaköer från Argent Tournament-elementet av samma expansion, verkar det inte alls omöjligt att vi ska slåss tillsammans så snart som nästa vecka – i ett litet element av Hearthstone åtminstone.

Här är den kompletta listan med information som har skördats från spelets datafiler, uppdelad i direkta citat och sammanfattningar av förmågor.

Citat

Jag kommer att rensa dig bot hof the Curse of Flesh! Bra gjort! Ni har besegrat chefen tillsammans. Båda spelarna vinner! Besegra Gearmaster Mechzod tillsammans för att vinna!

Förmågor

Skada en hjälte. Förstör minionens högsta attack Kasta 3 bomber. Skada alla andra karaktärer. Får 2 attacker. Hantera skador på båda hjältarna. Tystnar Lorewalker Cho. Permanent. Målkortet fullt. Rensa målkortet.

Relaterade Artiklar

Back to top button