Kommer du ihÄg Kodak Ektra? Priset pÄ en intressant fotomobiltelefon har sjunkit snabbt med 400 EUR!

kodak ektra

kodak ektra

Du behöver inte det senaste och logiskt sett de dyraste flaggskeppen för att kalla dig en nöjd anvĂ€ndare. Även tidigare slĂ€ppta kommer att vara fantastiska, medan du sparar betydande resurser.

Årets favorit Ă€r LG G6-smartphonesom du kanske redan har mĂ€rkt. Denna bit presenterades i slutet av februari i Ă„r, som vi informerade om HÄR. Det kom till vĂ„r marknad de nĂ€rmaste veckorna med priset fluktuerande cirka 700 EUR.

För nÀrvarande kan du köpa den hÀr smarttelefonen till ett pris frÄn 385 EUR, vilket definitivt Àr en betydande minskning jÀmfört med introduktionspriserna.

Men en Ànnu bÀttre prisbombe upptrÀdde i rampljuset. Servern idnes.cz mÀrkte en snabb nedgÄng i priset pÄ en relativt unik smart fotomobiltelefon Kodak Ektra, som kom till marknaden i Europa under december förra Äret, dvs. för 12 mÄnader sedan.

kodak ektraKodak Ektra

Vid den tiden erbjöd tyska Amazon det till ett startpris pÄ 499 EUR. PÄ vÄr marknad var det möjligt att köpa till ett högre pris, 529 EUR. Dessa priser Àr lÄngt ifrÄn giltiga just nu. PrisjÀmföraren Heureka.sk sÀger till ett pris av 129 EUR, som nÀrmare bestÀmt gÀller sÀljaren HEJ.sk.

Kodak Ektra Àr inte ett renrasigt flaggskepp. Han satt nÄgonstans pÄ grÀnsen mellan medelklassen och toppsegmentet. Vi kontrollerade inte kvaliteten pÄ den hÀr enheten, men det exceptionellt lÄga priset Àr vÀrt att uppmÀrksamma.

Kodak Ektra imponerade med sin retrodesign och slÄende optik pÄ baksidan, bakom vilken den gömmer sig 21 Mpx-sensor Sony IMX 230 med f / 2.0-blÀndare, optisk bildstabilisering, PDAF-fokusering och videoinspelningsfunktion i 4K-kvalitet.

Andra flaggskepp

NÀr du letar efter en julklapp, om du inte har den Ànnu, skulle vi inte sakna tidigare flaggskepp frÄn andra ledande tillverkare som Àr verksamma pÄ vÄr marknad.

Huawei P10 som den mindre av paret introducerades den 26 februari. Det eleganta flaggskeppet med en dubbel Leica-kamera och ett brett utbud av fÀrger kom till vÄr marknad under första halvan av mars med en rekommenderad detaljhandel till ett pris av 599 EUR.

huawei p10Huawei P10

Huawei P10 i en enda SIM-version med 64 GB internminne kostar för nÀrvarande liknande LG G6, dvs. frÄn cirka 385 EUR. Samsung Galaxy S8 kanske inte Àr lika attraktivt Àn sin vÀl ansedda tidigare generation.

Samsung Galaxy S7 startar för nÀrvarande till ett pris pÄ mindre Àn 390 EUR.

Förra Ärets rakhyvel, en extremt tunn smartphone, fastnade ocksÄ i vÄrt minne Motorola / Lenovo Moto Z. Rent operativsystem, 4 GB RAM eller QHD-skÀrmtillverkare i oktober förra Äret vÀrderas till 699 euro.

moto ZLenovo Moto Z Àr en extremt tunn smartphone

Heureka.sk visar strömmen pris 289 EUR inom kapaciteten hos sÀljaren bestcena.sk.

Exemplen ovan visar att om du inte gillar den senaste och bĂ€sta tekniken men Ă€ndĂ„ vill Ă€ga en vĂ€lutrustad smartphone med status som flaggskepp, lönar det sig att vĂ€nta nĂ„gra mĂ„nader. nĂ„ “Ă€ldre” bitar.

Har du stött pÄ ett prisslag nÀr du letade efter tekniska julklappar? Visa upp i diskussionen!