Kommer din Mi, Redmi-telefon att fÄ MIUI 12-uppdatering? Kolla upp

miui 12 rollout, miui 12 launched, miui 12 support devices, miui 12 rollout schedule, mi 10, redmi note 9, redmi note 9 pro, redmi note 8, redmi note 8 pro, redmi note 7, redmi note 7 pro, miui 12 on old devices, miui 12 super wallpapers, miui 12 new features

Xiaomi tillkÀnnagav lanseringen av MIUI 12-uppdateringen den 12 augusti i ett livestreamat evenemang. HÀndelsen belyste de nya funktionerna som kommer att finnas tillgÀngliga för Mi- och Redmi-anvÀndare i nÀsta uppdatering, inklusive ett förbÀttrat anvÀndargrÀnssnitt med mörkt lÀge pÄ systemappar och tredjepartsappar.

Enligt MIUI: s lanseringsschema fÄr dessa Mi- och Redmi-enheter den nya uppdateringen först i augusti:

# Mi 10
# Redmi Note 9 / Redmi Note 9 Pro
# Redmi Note 8 / Redmi Note 8 Pro
# Redmi Note 7 / Redmi Note 7 Pro

För andra Mi- och Redmi-enhetsanvÀndare har Xiaomi bett sitt samhÀlle att hÄlla koll pÄ sina sociala mediekanaler för att veta om lanseringen av sina smartphones. Men Chief Operating Officer för Xiaomi India, Muralikrishnan B sa att uppdateringen sÄ smÄningom kommer att finnas tillgÀnglig för de flesta Xiaomi-enheter.

”Med MIUI 12 fortsĂ€tter vĂ„r strĂ€van att förbĂ€ttra och förbĂ€ttra anvĂ€ndarupplevelsen. Utrustad med ett optimerat grĂ€nssnitt, uppdaterad anvĂ€ndargrĂ€nssnittsdesign och klassledande funktioner som Magic Clone, Super Wallpaper etc. vi Ă€r övertygade om att den hĂ€r programvaruversionen kommer att höja den övergripande anvĂ€ndarupplevelsen, ”sa Muralikrishnan under livestreamad hĂ€ndelse.

(KĂ€lla: Xiaomi)

MIUI 12 kommer att ha nya vÀderapp-animationer som visar verkliga vÀderförhÄllanden. MI hÀvdar ocksÄ att de har skapat ett förbÀttrat animeringsramverk som gör anvÀndargrÀnssnittet smidigare. Detta har gjorts med hjÀlp av LCAF-renderingsmotor, LCAF-fysikmotor och uppgraderade animationsmotorer.

Kontrollcentret och aviseringsskĂ€rmen pĂ„ startskĂ€rmen har ocksĂ„ designats om. Denna uppgradering syftar till att ge anvĂ€ndaren mer information med en blick. Xiaomi har ocksĂ„ introducerat ‘super tapeter’ som kommer att vara animerade tapeter som visar den faktiska ytan pĂ„ Mars, MĂ„nen och Jorden med hjĂ€lp av NASA-bilder. Den erbjudna Magic Clone-funktionen Ă€r dock den mest unika i MIUI 12-uppdateringen eftersom den lĂ„ter anvĂ€ndare ta bilder och videor av sig sjĂ€lva tillsammans med sin klon.

LÄS OCH | Xiaomi lanserar vĂ€rldens första “transparenta TV” med en 55-tums OLED-skĂ€rm

I lanseringsevenemanget MIUI 12 nÀmndes inget om Mi 10 Ultra, Redmi K30 Ultra och MiTV Lux transparent utgÄva som presenterades den 11 augusti i Kina för att fira företagets 10-Ärsjubileum.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.