Kommande Hearthstone-förändringar för att få tillbaka Ragnaros och N’Zoth, liksom nya hjälteporträtt

Hearthstones utvecklare har meddelat några spännande förändringar för spelets framtid. Från vilda formatkort som roterar tillbaka till Standard till helt nya kosmetiska belöningar, några stora förändringar kommer upp.

Alla sorters nya saker

Här är nedgången på alla nya förändringar som kommer till Hearthstone. Mer information kommer snart också, så håll dig uppdaterad här!

Vilda kort i standard?

I möjligen den mest iögonfallande noterna från utvecklarna är den fullständiga och fullständiga omformningen av metan genom att kasta gamla favoriter från Wild-formatet till Standard. Ragnaros Firelord och N’Zoth, Corruptor har hittills tillkännagivits, men hela listan med 23 kort kommer att tillkännages den 4 oktober. Spelare kommer inte att ta sig ur fickan för detta heller, eftersom alla 23 kort ska läggas till i varje spelares samling tillfälligt, som “händelsekort”. De kan användas under den tillfälliga tidsperiod som händelsen pågår innan de tas bort efteråt. Detta är en enorm förändring, som liknar devs-bufferkorten för första gången någonsin i Rise of the Mech. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om hur metan skiftar under det här evenemanget naturligtvis!

En spöklik hösthändelse

Fire Fest-EVIL-evenemanget under sommaren såg teman Tavern Brawls när Dr. Boom kraschade staden Dalaran i Blackrock Mountain. Extra bonusar fanns tillgängliga och speciella evenemang sattes upp både under Fireside Gatherings och i normalt solospel. Inför Halloween börjar devs planera något liknande, med Dungeon Run-stil Tavern Brawls och Legendary Quest-belöningar som erbjuds. Mer information kommer att finnas här den 4 oktober, så håll ett öga här för det!

1000 vinn hjälteporträtt

För närvarande får spelare gyllene hjälteporträtt för att få 500 vinster i en viss klass. Nu finns en annan nivå tillgänglig med helt nya porträtt för varje klass som kommer upp för oss med 1000 vinster i en given klass. Ett par förhandsvisningar släpptes, med temat för dessa 1000-win-porträtt som verkar vara “mycket argare än vanligt”. För att vara rättvis har de spelat mycket Hearthstone.

Livskvaliteten förändras

Små justeringar görs till Hearthstones allmänna gränssnitt. Till exempel kan minions med dumma stavningar som SN1P-SN4P nu hittas genom att skriva ordet “snip” snarare än att kräva siffror och sådant. Svåra och vanliga felstavningar kan nu också upptäckas av din samlings sökfunktion, vilket innebär att du lättare kan hitta det du letar efter. Uppdrag förändras också någon gång, vilket gör det lättare att omdirigera dem för att få mindre utmanande, om du vill ha en enkel 50g Quest varje dag.

Det är allt för ändringarna som tillkännagavs i går kväll, men vi kommer naturligtvis att hålla dig uppdaterad om allt annat som händer, särskilt när den 4 oktober rullar runt. Under tiden, hur är det med att kolla in vår nivålista för Standard (innan Ragnaros Firelord förstör den!) Eller gå till vår Tombs of Terror-guide för att få hjälp med Hearthstones senaste singleplayerinnehåll?

Relaterade Artiklar

Back to top button