Kolla in dessa otroliga verkliga Hearthstone-kort

Om du har ett gott öga för hantverk, kommer du att älska de otroliga verkliga kortsniderierna som publicerades på Reddit lite tidigare idag.

Här är alla bilder som vi har kunnat spåra. Som ni kan se har de alla producerats till en exceptionell detaljnivå, med flera djup till sniderierna, präglat konstverk och kristallklar text etsad på ytan.

Våra mest populära guider:

Den faktiska skaparen av föremålen är okänd och krediteras endast i inlägget som “en begåvad vietnamesisk hantverkare”. Om du vet vem som har skapat dessa exceptionella artiklar, vänligen meddela oss i kommentarerna så att vi kan ge full kredit där det beror på det.

När det gäller minions gör Sunkeeper Tarim, Deathwing och Kel’Thuzad alla en utseende, även om vi måste erkänna att vi är lite stumpade på kortbackarna. Om du vet vad som är i detta avseende, låt oss veta i kommentarerna! [UPDATE: Reader Sycopat points out that the orange card back is from the Blackrock Mountain pre-order promotion, while the other is based on fan art]

Detta är faktiskt inte första gången vi har sett någon försöka få det digitala spelet till liv här ute i den verkliga världen. Blizzard själv plågade planerna vid ett tillfälle att släppa en verklig samlingsbar Hearthstone-låda, och tidigare denna månad bekräftades en serie 3D-tryckta Hearthstone-telefonfall av förlaget.

Relaterade Artiklar

Back to top button