Kohls Cyber ​​Weekend: Rabatter på iRobot, Fitbit, Other Tech

Kohls Cyber ​​Weekend: Rabatter på iRobot, Fitbit, Other Tech

Kohl’s har startat sitt Cyber ​​Weekend-evenemang, och vi har identifierat rabatterade prylar som förtjänar din uppmärksamhet.

Återförsäljaren tappade sin prissättning på iRobot robotdammsugare, Fitbit wearables och Beats trådlösa hörlurar. Under de närmaste dagarna kan du landa några populära modeller till rabatterade priser, inklusive Roomba e5, Versa 2 och BeatsX. De rekommenderas starkt av PCMag, och nu kan du spara pengar på dem.

Cyberhelg erbjudanden pĂĄ Kohl’s

Här är nĂĄgra av de bästa Cyber ​​Weekend-erbjudanden pĂĄ Kohl’s, med tillstĂĄnd av BlackFriday.com:

Kohls utrullade kuponger och Kohls Cash-kampanjer också. I dag till och med den 4 december är utvalda köp berättigade till 20 procent rabatt med kod GOSHOP20 vid kassan. Du får också upp till $ 15 i Kohls Cash på alla köp i butiken den 30 november.

Online den 2 december kommer Kohls att inkludera $ 15 i Kohls Cash för varje $ 50 spenderad. Om du missar det kommer $ 10 i Kohl’s Cash att inkluderas med varje $ 50 som spenderas frĂĄn 3-4 december.

Kolla in de andra erbjudanden som Kohl har att erbjuda på sin webbplats. Förutom prylar säljer återförsäljaren också kläder, skor, heminredning och mycket mer. Under hela Cyber ​​Weekend-evenemanget är du nästan garanterad att hitta saker på Kohl som kan gåva till dig själv eller någon annan.