Kobolds och Catacombs är Hearthstones nästa expansion

Hearthstones nästa expansion heter Kobolds och Catacombs. Nyheten bekräftades under inledningsceremonin för årets BlizzCon fansamling i Anaheim, Los Angeles.

Kobolds och Catacombs släpps i början av december och återvänder spelet tematiskt till rötterna till monster, skatter och fällor.

Förutom att lägga till den vanliga färska korten i samlingspoolen, kommer Kobolds och Catacombs också introducera legendariska vapen för alla nio hjältar i spelet – även de som traditionellt inte kan använda dem!

Expansionen kommer också att lägga till en ny mekaniker som heter Recruit. Rekryteringskort gör att du kan dra minions från din kortstapel och direkt på spelbrädet. Vi förväntar oss att lära oss mer information om det nya nyckelordet i Hearthstone-panelen som äger rum senare på kvällen.


En ny roguelike enspelarkomponent kommer också att läggas till i Hearthstone med den kommande expansionen.

Dungeon Run kommer att se spelare sätta ut med tio kort som de måste använda för att besegra en chef. Om de lyckas får de sedan ytterligare tre kort att ta med i nästa möte. Besegra alla åtta slumpmässigt valda chefer så slår du fängelsehålan, men misslyckas till och med en gång så skickas du direkt tillbaka till början av en ny körning.

Innan lanseringen kommer alla spelare att få nya kort Marin the Fox den kommande måndagen. De som deltar i BlizzCon i år, eller registrerade sig för att titta på med en virtuell biljett, kommer att få en gyllene version av kortet.

BlizzCon pågår till lördag 4 november, och vi kommer att ge dig de senaste nyheterna om Hearthstone och Overwatch när det går sönder vid evenemanget.

Relaterade Artiklar

Back to top button