Kobolds and Catacombs Card Reveal Livestream starttider – USA, Storbritannien och Europa – Hearthstone

Vår startsida för Boomsday Project livestream innehåller information om strömning för USA (PST), Storbritannien (BST), Europa (CEST) och andra globala regioner.

Det verkar för oss att kortets säsong för The Boomsday Project har gått snabbt och vi har fått en bekräftelse över helgen att den sista satsen kort kommer att avslöjas onsdagen den 1 augusti 2018.

För avslöjandet av de sista korten kommer värdtjänsten att tillfalla speldesignern Mike Donais och den populära streameren Sean “Day [9]”Plott. De kommer att testa några fascinerande nya däck tillagda av Hearthstone-teamet, med de återstående korten avslöjade när varje kortlek spelas ut.

I den här artikeln har vi sammanställt all information vi för närvarande har om livestream-evenemanget, med starttider för Hearthstone-spelare över hela världen. Vi har också en inbäddning av strömmen åt dig, så du kan titta på den bredvid oss.

Om du bara hämtar alla saker relaterade till den nya Hearthstone-expansionen, se till att du tittar igenom vår omfattande Boomsday Project-guide. Den har allt du kanske vill veta om den nya uppsättningen, från själva korten till framtiden för singleplayerinnehåll i spelet.


När avslöjar Boomsday Project sista kort livestream start

Här är när det slutliga Boomsday-projektet avslöjar livestream börjar över hela världen. Längden på evenemanget är ännu inte känt.

EuropaAmerikaAsien / Stillahavsområdet
18:00 BST10:00 PST1:00 SGT
19.00 CEST23:00 MDT2:00 JST
20.00 MSK12:00 pm CDT2:00 KST
13:00 ET3:00 CST
14:00 ADT3:00 AEST
14:00 BRT5:00 NZST

Hur kan jag se Boomsday Project-finalkortet avslöja livestream?

För att följa strömmen när det händer kan du se Mike Donais och Day 9 över på den officiella Blizzard Twitch-kanalen. Om du vill se det med oss ​​har vi dock inbäddningen åt dig här:

Som vi har nämnt någon annanstans i den här artikeln kommer vi att lägga till alla avslöjade kort i vår Boomsday Project-guide så snart vi får tag på den slutgiltiga konsten.

Vad finns i Boomsday-projektet

Om du just nu hämtar den nya expansionen kan du kolla in vår Boomsday Project-guide som innehåller alla detaljer om vad du kan förvänta dig av den nya kortsatsen.

Om du har bråttom, här är en snabb översikt över vad du kan förvänta dig när expansionen går i drift den 7 augusti 2018:

Totalt 135 nya kort läggs till i Hearthstone. Det nya magnetiska nyckelordet låter dig smälta samman Mechs. Den slutliga skapelsen inkluderar den kombinerade statistiken, förmågorna och effekterna av källmekanismerna. Legendary Spells läggs till i Hearthstone för första gången. Ett nytt Puzzle Lab-läge för en spelare kommer att utmana dig att lösa vissa matchpussel, inklusive att hitta dödlig skada och matcha motståndarens brädestatus. Boomsday-projektet släpps den 7 augusti 2018.

Relaterade Artiklar

Back to top button