Kickstarter: The Travel Line: Mångsidig reserygsäck + förpackningsverktyg från Peak Design

Peak Designs reselinje återuppfinner resor med en påse

Resryggsäck 45L och förpackningsverktyg erbjuder oändlig anpassning

San Francisco, CA (23 juli 2018) – Peak Design, ledande inom crowdfunding och klassens bästa bärlösningar, är stolta över att presentera de första produkterna i sin Travel Line: Travel Backpack 45L och det kompletta systemet med Packing Tools. Med fokus på mångsidighet, organisering och åtkomst syftar Travel Line till att uppfylla ett enkelt designdirektiv: inga två resor är desamma, så det bästa bagaget bör anpassas till dem alla.

Peak Design grundades under en resa och har vuxit till ett team av produktiva resenärer som förstår livet på vägen. Travel Line kombinerar Peak Designs reseupplevelse med sin expertis, innovation och designfilosofier som är finslipade genom deras enormt framgångsrika fotografering och vardagliga väskor.

Reselinjens hjälte är Travel Backpack 45L, en ryggsäck med stor storlek som har en samling bästa klassfunktioner. Förutom full åtkomst bak för enkel förpackning, har väskan dubbelsidig åtkomst, toppåtkomst till bärbar dator / surfplatta och en dedikerad frontpanel för mindre föremål. Beefy axel- och midjeband stuvar direkt under en magnetiskt tillsluten ryggkudde. Expansionsblixtlås gör att väskan kan växa till 45 L incheckningsstorlek, medan ett innovativt komprimeringssnapsystem krymper väskan ner till en 35 L-dagspaket. Tankeväckande detaljer inkluderar 360-graders handtag, ett handtag för duffel / bagage, stöldavskräckande blixtlås, dolda passfickor, en mjukfodrad solglasögonficka och borttagbara yttre bärkompressionsremmar. Resryggsäcken levereras med ett väderbeständigt skal i 400D nylon canvas tillverkat av 100% återvunnen plast och finns i svart eller salvia färger.

Kolla in Peak Design på Kickstarter

Peak Design grundare och VD, Peter Dering, stannar sällan någonstans längre än två veckor: ”Från dag ett har resor varit en viktig inspiration för oss som fotografer, designers och äventyrare. Att bo på vägen är en del av vårt DNA som ett varumärke, och vi kunde inte vara mer glada över att ha byggt en uppsättning resor som verkligen anpassar sig till det oändliga utbudet av resor vi tar. ”

Tillsammans med resryggsäcken är ett funktionsrikt system med förpackningsverktyg som erbjuder oändligt anpassningsbar organisation och skydd av kläder, skor, toalettartiklar, tekniska artiklar och foto- / videoutrustning. Varje kub eller påse är designad för att passa perfekt i Peak Design-resväskor och erbjuder enkel åtkomst, tankeväckande organisation, hållbara material och en konsekvent estetisk renhet.

Varje förpackningsverktyg designades från början som en fristående produkt, avsedd att driva deras respektive kategori framåt med unika mönster, funktioner och innovation. Art Viger, ledande designer på Peak Design, kommenterade systemet: ”När du reser blir de saker du bär ditt hem på vägen. Var och en av påsarna och kuberna är utformade för att fungera som ett flytande ekosystem som enkelt kan konfigureras om för alla typer av resor. ”

Den nya reserygsäcken (MSRP: $ 299,95) och Packing Cubes kommer att finnas tillgänglig på Kickstarter (peakdesign.com/ks) för rabatt före försäljning från och med den 23 juli 2018. Systemet kommer sedan att köpas online på peakdesign.com och genom större återförsäljare i tid för semesterperioden 2018.

Om toppdesign

Sedan 2010 har Peak Design byggt innovativa bärlösningar med ett enkelt övergripande designdirektiv: gör de bästa sakerna. Idén till vår första produkt föddes på en motorcykelresa genom Sydostasien och har sedan dess utvidgats till att omfatta ett tvärfunktionellt ekosystem av väskor, påsar, lyftsele, remmar och clips. Vi har vunnit applåder under vägen, men vi är mest stolta över att vi är 100% crowdfunded och 100% anställda. Vi har samlat in 15,6 miljoner dollar genom åtta Kickstarter-kampanjer, så att Peak Design kan vara investerarfritt och fokuserat på de saker som betyder mest: att designa fantastiska produkter, främja nöjda medarbetare och ta hand om våra kunder och den naturliga miljön. Läs mer på peakdesign.com

45L resryggsäck

MSRP: $ 299,95

Tillgängligt på Kickstarter under en begränsad tid: $ 235

Tillgång

Full åtkomst på bakpanelen för packning Dubbla sidoluckor med blixtlås för omedelbar åtkomst till kameran Snabb åtkomst till surfplatta och bärbar dator Dedikerad frontpanel för organisation Mjukfodrad solglasögonficka Dold pass / dokumentfickor Väskan sitter upprätt på golvet när den är packad eller tom

Expansion & Kompression

Maximal internationell bärstorlek i normalt 35L-tillstånd Expansionsdragkedja ger ytterligare 10L förvaring (max 45L) Komprimerbart ner till 30L dagsväskstorlek Expanderbara sidofickor för vattenflaskor, stativ Tuck-away externa bärkompressionsremmar

Organisation

Styva sidoväggar för enkel packning Dragkedja med dragkedja delar väska i 2 fack eller förvaras för 1 stor volym Främre organisationspanel innehåller 4 blixtlåsfickor med dragkedja för mindre föremål. , eller videoutrustning Skyddad bagagehållare

Komfort och bärbarhet

Magnetiskt bandförvaringssystem 360-graders grepphandtag Vadderat höftbälte i full storlek med extra fickor och fästpunkter för Capture & Range-påse (säljs separat) Axiella remfästen för axel- och höftremmar ger konstant komfort för alla kroppstyper och bärbelastningar Egen brystben rem Bagage-pass-through och duffel griphandtag Bakpanelen fälls under för ökad ventilation och komfort

säkerhet

400D väderbeständigt 100% återvunnet nylon canvas skal DWR impregnerat, PU-belagd interiör för vattenbeständighet Överdimensionerad # 8 (främre, sida) och # 10 (bak) huvudsakliga blixtlås är väderbeständiga och låsbara Robusta 900D väderbeständiga bottenfoder Ultralätt vadderat skum ger säkerhet, struktur och estetisk renhet runt hela väskan

Förpackningskuber (säljs separat):

Packning kuber (MSRP: Sm – $ 29,95, Md – $ 39,95) – Komprimerbart, lättillgängligt och delbart, Peak Design Packing Cubes finns i två storlekar. En avriven huvuddragkedja ger dig åtkomst till innehåll direkt, och en intern avdelare möjliggör separering av rena och smutsiga kläder. En expansions- / kompressionsdragkedja fördubblar tillgängligt utrymme eller komprimerar kläder så att du kan passa mer i din väska.

Tvätta påsen (MSRP: $ 59,95) – Dedikerade, lätta att rengöra fickor för tandborste och rakhyvel. Hänger eller sitter upprätt på diskbänken för enkel åtkomst i trånga utrymmen. Den unika vikficklayouten håller toalettartiklarna ordnade och lätta att hitta.

Tech-påse (MSRP: $ 59,95) – Designad för att lagra små föremål som kablar, kort, batterier och väsentliga saker, Tech Pouchs unika origami-stilfickor skapar enorm rumslig effektivitet. Packa mer på ett mindre utrymme, men håll alla saker organiserade och lätta att hitta.

Kamerakuber (MSRP: Sm – $ 49,95, Md – $ 69,95, Lg – $ 89,95) – Kamerakuber ger skydd, organisering och omedelbar tillgång till kamera-, video- och drönareutrustning. Montera kamerakuber säkert inuti resryggsäcken och få åtkomst till din utrustning via dragkedjorna bak eller på sidan. Tuck-away lock ger dig åtkomst till kamerautrustning från utsidan av väskan via en enda dragkedja, medan ett system med intelligent designade avdelare möjliggör oändlig organisering och anpassning.

Skopåse (MSRP: $ 24,95) – En ultralätt, hållbar, väderbeständig påse för skor eller extra klädförvaring.

Regnfluga (MSRP: $ 29,95) – Ger komplett vattentätt skydd till en redan väderbeständig väska. Rain Fly är tillverkad av slitstark, ultralätt 200D rip-stop nylon, justeras via cinch-sladd för snygg passform och fylls i en bekväm förvaringsficka.

Kolla in den här kampanjen på Kickstarter

Relaterade Artiklar

Back to top button