Kickstarter: Pugz trådlösa öronpropp syftar till att omdefiniera din trådlösa ljudupplevelse

Tidigare denna vecka tillkännagav Kickstarter att det nu är ett Public Benefit Corporation. Med den nya införlivandet byts Kickstarter till Kickstarter PBC vilket gör det juridiskt bindande att sträva efter ett socialt goda för samhället.

Medan Kickstarter är ett vinstdrivande företag är det nu obligatoriskt för företaget att “överväga effekterna av sina beslut på samhället, inte bara aktieägare”. Medan Kickstarter har tagit ett stort steg genom att bli ett samhällsdrivet företag och därmed bygga en plattform för fler och fler skapare att visa upp sina projekt och få finansiering, här hjälper vi dig att begränsa valen.

Kickstarter, Pugz trådlösa öronsnäckor, Kickstarter-upplagan, Pugz trådlösa hörlurar laddas från smartphone, Pugz hörlurar, Trådlösa hörlurar, förseglade Pugz öronsnäckor, läckande Pugz öronsnäckor, musik, hörlurar, tekniska nyheter, teknik Pugz är en hörlurar som är trådlös och laddas via din telefon (Källa: Kickstarter)

Den här veckan tittar vi på Pugz – en hörlurar som är trådlös och laddas via din telefon. En fantastisk musikupplevelse är nästan ofullständig utan bra hörlurar. De flesta hörlurar och öronsnäckor där ute på marknaden som ger den bästa ljudupplevelsen är antingen stora och skrymmande eller alldeles för dyra för att ens tänka på att köpa en. Pugz säger att den har fått lösningen.

Pugz är utformad så att den förblir liten och ändå ger perfekt passform utan att kompromissa med musikupplevelsen. Pugz är inte riktigt trådlös eftersom den har ledningar för att linda den runt huvudets baksida, men det faktum att den laddas från din smartphone gör det annorlunda.

Pugz finns i två varianter – förseglad och läckande. Förseglad variant erbjuder passiv ljudisolering medan läckande variant pumpar musik i öronen men med lite omgivande ljud.

Att ladda Pugz i 40 minuter ger upp till 4,5 timmars musikuppspelning. Pugz säger att denna laddning förbrukar bara 3% av ditt smartphone-batteri.

På ljudfronten säger Pugz att den använder egen ljudkodek med kraftfulla högtalare för att leverera bra ljud. Dess Kickstarter-sida nämner,
1. Riktigt basrespons
2. Naturliga mellantoner
3. Skarpa toppar
4. Minsta distorsion vid 8Hz-28kHz

Allt detta låter bra men vi reserverar våra kommentarer tills vi testar öronsnäckorna. Dessa öronproppar använder också en egen Bluetooth-teknik som kallas aptX för att ansluta, vilket är mycket tillförlitligt för betydligt mindre dataförlust under ljudöverföring.

Kickstarter, Pugz trådlösa öronsnäckor, Kickstarter-upplagan, Pugz trådlösa hörlurar laddas från smartphone, Pugz hörlurar, Trådlösa hörlurar, förseglade Pugz öronsnäckor, läckande Pugz öronsnäckor, musik, hörlurar, tekniska nyheter, teknik Pugz trådlösa öronproppar kommer i förseglad version som ger bullerisolering och en läckande version som spelar musik i öronen men med bakgrundsljud (Källa: Kickstarter)

Pugz lanserade sitt Kickstarter-uppdrag med ett mål på $ 50.000 och hade i skrivande stund finansierats $ 596.266 med 4.520 stödjare. Finansieringen för detta Kickstarter-stöd sker på 13 dagar och med en så enorm finansiering är det acceptabelt att vi fortfarande letar efter riktigt bra trådlösa öronproppar.

Just nu är vi glada över Pugz och dess vision, låt oss veta vad du tycker om produkten och andra sådana hörlurar som är värda att kolla in.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button