KFC skapar PC-spel dĂ€r du daterar en anime Överste Sanders

KFC skapar PC-spel dĂ€r du daterar en anime Överste Sanders

KFC skapade en dejtingsimulator i anime-stil som lĂ„ter dig romantisera snabbmatskedjans maskot Överste Sanders. (Allvarligt.)

Spelet – kallat “I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin ‘Good Dating Simulator” – innehĂ„ller en otroligt ung och stilig version av överste Sanders som ritas som en anime-karaktĂ€r. Den kommer att finnas tillgĂ€nglig pĂ„ Steam som en gratis titel för PC och Mac.

“Ja, det hĂ€r Ă€r ett riktigt spel!” sa en KFC-talesman till PCMag i ett mejl. Snabbmatskedjan skapade simulatorn i samarbete med utvecklaren Psyop i hopp om att utöka KFCs kundbas.

“KFC letar alltid efter sĂ€tt att nĂ„ nischgemenskaper pĂ„ ovĂ€ntade – men autentiska – sĂ€tt, vilket skapar övertygande upplevelser som dessa gemenskaper kommer att försöka vara en del av”, tillade talesmannen.

KFC har verkligen kommit med nÄgra ganska nya marknadsföringskampanjer de senaste Ären, med ett sortiment av manliga och kvinnliga kÀndisar för att skildra överste Sanders. Men det hÀr nya taget Àr definitivt ovÀntat, Àven om det förmodligen kommer att fÄnga upp anime-fans.

Spelet i sig verkar vara en 2D-visuell roman som ger dig val för att bestĂ€mma historien. Det lovar “flera timmars” genomspelning, “matlagningsslag” och ett hemligt slut.

Enligt spelets beskrivning spelar du som student som har chansen att trĂ€ffa klasskamrat, överste Sanders, pĂ„ en kulinarisk skola. “Kommer överste Sanders att du ska vara hans affĂ€rspartner? Eller kanske till och med sĂ„ mycket mer? Ta reda pĂ„ det i den mest fingerliknande goda dejtingsimulatorn som nĂ„gonsin skapats – ett spel som KFC faktiskt skapade”, fortsĂ€tter beskrivningen.

Spelet startar pÄ Steam den 24 september klockan 8 EST, och KFC sÀger att det Àr lÀmpligt för alla Äldrar.

För andra alternativ pÄ Steam, följ PCMag.