KFC skapar PC-spel där du daterar en anime Överste Sanders

KFC skapade en dejtingsimulator i anime-stil som låter dig romantisera snabbmatskedjans maskot Överste Sanders. (Allvarligt.)

Spelet – kallat “I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin ‘Good Dating Simulator” – innehåller en otroligt ung och stilig version av överste Sanders som ritas som en anime-karaktär. Den kommer att finnas tillgänglig på Steam som en gratis titel för PC och Mac.

“Ja, det här är ett riktigt spel!” sa en KFC-talesman till PCMag i ett mejl. Snabbmatskedjan skapade simulatorn i samarbete med utvecklaren Psyop i hopp om att utöka KFCs kundbas.

“KFC letar alltid efter sätt att nå nischgemenskaper på oväntade – men autentiska – sätt, vilket skapar övertygande upplevelser som dessa gemenskaper kommer att försöka vara en del av”, tillade talesmannen.

KFC har verkligen kommit med några ganska nya marknadsföringskampanjer de senaste åren, med ett sortiment av manliga och kvinnliga kändisar för att skildra överste Sanders. Men det här nya taget är definitivt oväntat, även om det förmodligen kommer att fånga upp anime-fans.

Spelet i sig verkar vara en 2D-visuell roman som ger dig val för att bestämma historien. Det lovar “flera timmars” genomspelning, “matlagningsslag” och ett hemligt slut.

Enligt spelets beskrivning spelar du som student som har chansen att träffa klasskamrat, överste Sanders, på en kulinarisk skola. “Kommer överste Sanders att du ska vara hans affärspartner? Eller kanske till och med så mycket mer? Ta reda på det i den mest fingerliknande goda dejtingsimulatorn som någonsin skapats – ett spel som KFC faktiskt skapade”, fortsätter beskrivningen.

Spelet startar på Steam den 24 september klockan 8 EST, och KFC säger att det är lämpligt för alla åldrar.

För andra alternativ på Steam, följ PCMag.

Relaterade Artiklar

Back to top button