Kan vara den första biljonÀren: Fadern till kryptovalutan Bitcoin Àr en av de största rika

Kan vara den första biljonÀren: Fadern till kryptovalutan Bitcoin Àr en av de största rika

Oavsett om det existerar eller inte spelar det förmodligen ingen roll nu, eftersom det ÀndÄ kan komma i den prestigefyllda rankningen, dÀr mÀnniskorna med de största tillgÄngarna i vÀrlden Àr. Det stÀmmer, den mystiska Satoshi Nakamoto Àr pÄ hÀlarna av namn som Bill Gates eller Jeff Bezos.

Och allmÀnheten har inte ens sett honom Ànnu. Vi vet inte heller om det Àr hans verkliga identitet, eller om det Àr en individ eller en grupp av flera personer som av helt logiska skÀl helt enkelt inte vill att vi ska lÀra kÀnna dem nÄgon gÄng.

Allt vi vet Àr att han Àger (eller Àger) bitcoins till ett vÀrde av mer Àn 17 miljarder dollar, vilket skulle placera honom pÄ 52: e plats i den nuvarande tidningen. Forbes. SÄ hur mÄnga har de? Enligt uppgift upp till cirka en miljon!

Definitivt ett vÀrde

SÄ allt beror pÄ hur vÀrdet pÄ den mest populÀra kryptovalutan kommer att öka. NÀr det skjuter över de svindlande 100 000, som förvÀntas av flera experter och analytiker, kan det en dag bli den första miljardÀren i vÀrlden, skriver webbplatsen Mashable. Som ett resultat kommer det i huvudsak att övertrÀffa bÄde grundaren av Amazon och grundaren av Microsoft. Den enda frÄgan kvar Àr nÀr nÄgot sÄdant kommer att hÀnda.

Kan Bitcoin skapa vÀrldens första biljonÀr? Det Àr inte sÄ galet som det lÄter. Https://t.co/lfHDGtr0x4

– Mashable (@mashable) 12 december 2017