Kan den nya Mac Pro faktiskt strimla ost? iFixit upptÀckte

 Kan den nya Mac Pro faktiskt strimla ost?  iFixit upptÀckte

Den nya Mac Pro Àr Àntligen ute, men det finns fortfarande en stor frÄga över produkten: Kan den riva ost?

NĂ€r Apple först presenterade det uppdaterade Mac-skrivbordet höjde hĂ„rdvaran snabbt ögonbrynen – det sĂ„g ut som ett jĂ€tte rivjĂ€rn. HĂ„len i produktens aluminiumhölje Ă€r faktiskt utformade för luftflödesĂ€ndamĂ„l, men internet kunde inte lĂ„ta bli att skĂ€mta om att nya Mac Pro ocksĂ„ kan fungera som ett anvĂ€ndbart köksredskap.

Reparationswebbplatsen iFixit beslutade pĂ„ fredag ​​att testa om den nya Mac Pro kunde strimla lite ost. TyvĂ€rr kan det inte. Eller Ă„tminstone Ă€r det vĂ€ldigt dĂ„ligt.

“Detta Ă€r inte ett bra ostrivare”, sĂ€ger iFixit-regissören Kay-Kay Clapp i videodemoen. “Vi kan gĂ„ vidare och vila det kravet till vila.”

iFixit fann att rivost över aluminiumhöljet tÀpps upp i hÄlen medan den producerar mycket lite strimlad ost. SÄ om du försöker anvÀnda det pÄ det sÀttet kommer du förmodligen att fÄ en jÀtte röra pÄ dina hÀnder.

iFixit genomförde testet för ostriven i en kort video med fokus pÄ att ta bort nya Mac Pro och titta pÄ hÄrdvarans interna design. Köpare fÄr i huvudsak en stationÀr datorliknande dator med plats inuti för att fÄ plats i ytterligare komponenter, till exempel RAM- och PCIe-kort. Enligt iFixit kan den nya Mac Pro öppnas och konfigureras helt enkelt med en stjÀrnskruvmejsel. Om du vill lÀgga till mer SSD-lagring mÄste du kontakta Apple.

Den nya Mac Pro börjar pĂ„ 5 999 $ men kan sĂ€ljas för upp till 53 000 $ nĂ€r den Ă€r max. Även om produkten kan vara obscent dyrt, Ă€r den utformad för företag och proffs som behöver en kraftstation-arbetsstation för att köra tunga program med fokus pĂ„ uppgifter som batchvideoredigering och 3D-simuleringar.