Kan den nya Mac Pro faktiskt strimla ost? iFixit upptäckte

Den nya Mac Pro är äntligen ute, men det finns fortfarande en stor fråga över produkten: Kan den riva ost?

När Apple först presenterade det uppdaterade Mac-skrivbordet höjde hårdvaran snabbt ögonbrynen – det såg ut som ett jätte rivjärn. Hålen i produktens aluminiumhölje är faktiskt utformade för luftflödesändamål, men internet kunde inte låta bli att skämta om att nya Mac Pro också kan fungera som ett användbart köksredskap.

Reparationswebbplatsen iFixit beslutade på fredag ​​att testa om den nya Mac Pro kunde strimla lite ost. Tyvärr kan det inte. Eller åtminstone är det väldigt dåligt.

“Detta är inte ett bra ostrivare”, säger iFixit-regissören Kay-Kay Clapp i videodemoen. “Vi kan gå vidare och vila det kravet till vila.”

iFixit fann att rivost över aluminiumhöljet täpps upp i hålen medan den producerar mycket lite strimlad ost. Så om du försöker använda det på det sättet kommer du förmodligen att få en jätte röra på dina händer.

iFixit genomförde testet för ostriven i en kort video med fokus på att ta bort nya Mac Pro och titta på hårdvarans interna design. Köpare får i huvudsak en stationär datorliknande dator med plats inuti för att få plats i ytterligare komponenter, till exempel RAM- och PCIe-kort. Enligt iFixit kan den nya Mac Pro öppnas och konfigureras helt enkelt med en stjärnskruvmejsel. Om du vill lägga till mer SSD-lagring måste du kontakta Apple.

Den nya Mac Pro börjar på 5 999 $ men kan säljas för upp till 53 000 $ när den är max. Även om produkten kan vara obscent dyrt, är den utformad för företag och proffs som behöver en kraftstation-arbetsstation för att köra tunga program med fokus på uppgifter som batchvideoredigering och 3D-simuleringar.

Relaterade Artiklar

Back to top button