Jury App Review

Jury är en unik app som erbjuder ett innovativt sätt att lösa tvister. Om du inte vill avsluta ett argument med “låt oss komma överens om att inte hålla med”, kolla in vår juryappgranskning och se hur det fungerar.

Vad är Jury: Lös tvister online-app?

Jury-appen beskriver sig själv som en plattform där du kan “avgöra ärenden i virtuell domstol”.

Föreställ dig en virtuell rättssal med 12 andra personer som fungerar som jury för att bedöma ditt fall. Juryn är kamrater som kan hjälpa dig att lösa problem eller få dig att förstå. Det är ett alternativ för när du inte vill väcka talan.

Appen kan användas på en mängd olika sätt, från kontrakt, oenigheter, monetära fordringar och mer. Juryn är dock mer än bara en enkel app med följande funktioner:

Jury App virtuell rättssal

Jury-appfunktioner

Tvister online

Precis som en virtuell rättssal kan du skicka relevant information och bevis för andra att se. Du kan också lägga fram ett argument för varför du tycker att du ska vinna. Appen gör det möjligt för den andra parten att presentera sitt fall också.

Tvistlösning

Juryn kan lösa olika konflikter och argument, personligt, affärsmässigt eller på annat sätt. Det är en solid app genom att du kan använda den i nästan alla situationer där två parter inte kan komma överens om en sak.

Virtuell jury

Juryn i appen kan tilldelas slumpmässigt eller väljas av de två parterna. De kommer att höra ditt argument, diskutera de finare punkterna och välja en dom.

Juryapp-bevis laddas upp

Jury är gratis att ladda ner och kommer med ett abonnemang på 4,99 USD per månad. Det är värt att notera att domarna själva är enbart för personliga frågor och inte är juridiskt bindande.

Sammantaget är jury lätt att använda och att presentera ditt ärende är enkelt. Det är ett bra och roligt sätt att få någon annan att bestämma vad du ska göra när ett argument uppstår.

Slutsats

Jury: konfliktlösning är en utmärkt app för att lösa mindre tvister. De som vill uppleva tvistlösning i en virtuell rättssal bör definitivt prova juryn. Lägg upp ett ärende, välj dina jurymedlemmar och få svar inom den fastställda tidsfristen. Den är tillgänglig på både iOS- och Android-plattformar.

itune
Jury App Review

Relaterade Artiklar

Back to top button