Jury App Review

Jury App

Jury Ă€r en unik app som erbjuder ett innovativt sĂ€tt att lösa tvister. Om du inte vill avsluta ett argument med “lĂ„t oss komma överens om att inte hĂ„lla med”, kolla in vĂ„r juryappgranskning och se hur det fungerar.

Vad Àr Jury: Lös tvister online-app?

Jury-appen beskriver sig sjĂ€lv som en plattform dĂ€r du kan “avgöra Ă€renden i virtuell domstol”.

FörestÀll dig en virtuell rÀttssal med 12 andra personer som fungerar som jury för att bedöma ditt fall. Juryn Àr kamrater som kan hjÀlpa dig att lösa problem eller fÄ dig att förstÄ. Det Àr ett alternativ för nÀr du inte vill vÀcka talan.

Appen kan anvÀndas pÄ en mÀngd olika sÀtt, frÄn kontrakt, oenigheter, monetÀra fordringar och mer. Juryn Àr dock mer Àn bara en enkel app med följande funktioner:

Jury-appfunktioner

Tvister online

Precis som en virtuell rÀttssal kan du skicka relevant information och bevis för andra att se. Du kan ocksÄ lÀgga fram ett argument för varför du tycker att du ska vinna. Appen gör det möjligt för den andra parten att presentera sitt fall ocksÄ.

Tvistlösning

Juryn kan lösa olika konflikter och argument, personligt, affÀrsmÀssigt eller pÄ annat sÀtt. Det Àr en solid app genom att du kan anvÀnda den i nÀstan alla situationer dÀr tvÄ parter inte kan komma överens om en sak.

Virtuell jury

Juryn i appen kan tilldelas slumpmÀssigt eller vÀljas av de tvÄ parterna. De kommer att höra ditt argument, diskutera de finare punkterna och vÀlja en dom.

Juryapp-bevis laddas upp

Jury Àr gratis att ladda ner och kommer med ett abonnemang pÄ 4,99 USD per mÄnad. Det Àr vÀrt att notera att domarna sjÀlva Àr enbart för personliga frÄgor och inte Àr juridiskt bindande.

Sammantaget Àr jury lÀtt att anvÀnda och att presentera ditt Àrende Àr enkelt. Det Àr ett bra och roligt sÀtt att fÄ nÄgon annan att bestÀmma vad du ska göra nÀr ett argument uppstÄr.

Slutsats

Jury: konfliktlösning Àr en utmÀrkt app för att lösa mindre tvister. De som vill uppleva tvistlösning i en virtuell rÀttssal bör definitivt prova juryn. LÀgg upp ett Àrende, vÀlj dina jurymedlemmar och fÄ svar inom den faststÀllda tidsfristen. Den Àr tillgÀnglig pÄ bÄde iOS- och Android-plattformar.

itune
Jury App Review