Journey to Un’Goro släppdatum avslöjat – Hearthstone

UPPDATERAD 5 APRIL 2017:

Blizzard har bekräftat att Journey to Un’Goro-expansionen verkligen kommer att lanseras torsdagen den 6 april 2017. Baserat på tidigare expansionsreleaser förväntar vi oss att Un’Goro kommer att gå live klockan 18 PST, med en UK / EU-lansering närmare midnatt lokal tid. Observera dock att detta är spekulation, och Blizzard kan ändra sin lanseringsschema den här gången.

Medan du väntar har vi en sammanställning av de bästa Un’Goro Legendary-korten och en sammanställning av alla Un’Goro-kort du behöver veta om också! Du hittar massor av däcklistor och viktiga guider därifrån.

ORIGINALBERÄTTELSE 28 MARS 2017

En liten bit av att krossa med systemklockor har avslöjat att släppdatumet för Journey to Un’Goro nästan säkert är torsdagen den 6 april. Det är drygt en vecka från den tidpunkt då uppdateringen publicerades på webbplatsen.

När du vanligtvis förbeställer Hearthstone-expansionspaket ser du dem gömda bakom ett litet retningsmeddelande som förklarar när du faktiskt kommer att kunna öppna dem. Så är det igen med Un’Goro-förbeställningskampanjen, och om du dyker upp din systemklocka fram till den sjätte ändras konstverket och de verkar vara tillgängliga.

Observera dock att du faktiskt inte kan låsa upp dina förbeställda paket förrän expansionen går live i slutet av Blizzard!

ORIGINALBERÄTTELSE

Nästa Hearthstone-expansion heter Journey to Un’Goro och kommer att släppas i början av april. Så snart vi har ett fastare datum än detta kommer vi att uppdatera den här nyheten.

Du hittar vår ursprungliga rapportering om släppdatumet Journey to Un’Goro lite längre ner på sidan. Det verkar som om vi var ganska nära vårt detektivarbete!

Resan till Un’Goro-täckning:

ORIGINALBERÄTTELSE

Det är allmänt övertygat om att nästa Hearthstone-expansion kommer att kallas Un’Goro Lost Secrets, och – med tanke på lite ny aktivitet på spelregissören Ben Brodes Twitter-konto – är vi ganska säkra på att vi kommer att få lite hård information om den nya kortuppsättning mycket tidigt denna vecka.

När kommer dock nästa Hearthstone-expansion att släppas? Trots att spelet dämpar äventyr till förmån för tre fullblodiga expansionsversioner varje år framåt, trodde vi att det skulle vara användbart att titta på det historiska släppmönstret för nytt innehåll för spelet. Kanske härifrån kan vi göra en utbildad gissning på Un’Goro släppdatum.

Hearthstone expansion och Adventure släppdatum:

Utan ytterligare ado är här alla släppdatum för spelets tidigare expansion och äventyrsläpp:

Naxxramas förbannelse: 22 juli 2014 Goblins vs Gnomes: 8 december 2014 Blackrock Mountain: 2 april 2015 Grand Tournament: 24 augusti 2015 League of Explorers: 12 november 2015 Whispers of the Old Gods: 26 april 2016 En natt i Karazhan: 11 augusti Gadgetzans genomsnittliga gator 2016: 1 december 2016

Låt oss ignorera de två första kortversionerna för tillfället. Spelet släpptes samma år och överträffade allas förväntningar vad gäller popularitet. Lanseringen måste säkert ha haft en inverkan på släppschemat för det året.

Både 2015 och 2016 släpptes den första expansionen i april, medan den andra släpptes i augusti. Det finns dock några veckor som skiljer utgivningsdatumet för den tredje expansionen, så de delas mellan november och december under respektive år.

Den aprilvisningen för den första expansionen verkar dock som en bra ledning för att släppa nästa kortsats. Blizzards preferens är att släppa innehåll för spelet på en tisdag i USA, och det är ingenting värt att det är fyra tisdagar i april i år.

Av den anledningen kan vi känna oss ganska säkra på att säga det Lost Secrets of Un’Goro-expansionen släpps antingen 4, 11, 18 eller 25 april 2016. Med tanke på metagamets ganska inaktuella tillstånd just nu skulle vi lägga pengar på antingen 4: e eller 11: e. Det kan till och med dras framåt från det tidigaste av dessa datum med tanke på Hearthstones nuvarande tillstånd.

Nu kan det naturligtvis visa sig att Un’Goro är en röd sill och den första expansionen kommer att visa sig vara helt skillnad. Så snart vi hör mer från utvecklarna uppdaterar vi den här artikeln omedelbart – förvänta dig stora nyheter om Hearthstones nästa steg någon gång på måndagen.

Relaterade Artiklar

Back to top button