Jios nya “Allt-i-ett” -planer kommer med 2 GB dagliga data, gratis utgående samtal till icke-Jio-nummer

Jio, Jio allt-i-ett-planer, Jio Rs 222-plan, Jio-plan med gratis samtal, Jio Rs 444-plan, Jio Rs 333-plan, Jio-plan med gratis utesamtal, Jio-plan med gratis IUC Reliance Jio har meddelat nya planer för ‘All-in-One’ till Rs 222, Rs 333 och Rs 444 med gratis utgående samtal till icke-Jio-nummer. (Bildkälla: Reuters)

Reliance Jio har tillkännagett nya ‘All-in-One’-planer som börjar på Rs 222, Rs 333, Rs 444 och Rs 555 vardera. De nya planerna lovar obegränsat samtal på Jio-to-Jio-nummer, tillsammans med 1000 minuter för utgående samtal till icke-Jio-nummer. Varje plan erbjuder 2 GB data per dag tillsammans med tillgång till 100 SMS per dag.

Nyligen var Jio i nyheterna eftersom det bestämde sig för att debitera kunderna för IUC eller Interconnect-användningsavgiften som telekomföretagen betalar varandra för samtal som görs till andra nät från sina nät. TRAI har fixat IUC till 6 paise per minut, men Jio har hävdat att det höga antalet utgående samtal från sitt nät till andra nätverk innebar att de betalade mycket höga IUC-avgifter jämfört med Airtel och Vodafone-Idea. Det beslutade att överföra kostnaden till kunderna med nya IUC-påfyllningskuponger.

Jio, Jio allt-i-ett-planer, Jio Rs 222-plan, Jio-plan med gratis samtal, Jio Rs 444-plan, Jio Rs 333-plan, Jio-plan med gratis utesamtal, Jio-plan med gratis IUC Jios allt-i-ett-planer har gratis IUC-minuter för utgående samtal till icke-Jio-nummer.

De nya planerna verkar vara skadekontroll från Jio eftersom det försöker erbjuda mer data och månatlig giltighet till kunder tillsammans med obegränsade samtal, även till icke-Jio-nummer. Rs 222-planen har en månads giltighet (28 dagar på förbetalt) och 2 GB dagliga data tillsammans med obegränsat röstsamtal och SMS. Rs 333-planen har en giltighetstid på två månader, vilket innebär totalt 56 dagar. Den här erbjuder 2 GB data per dag samt tillsammans med resten av fördelarna.

Planen för Rs 444 kommer att ha tre månaders giltighetstid eller 84 dagar tillsammans med 2 GB data per dag och obegränsad röst och SMS. Jio säger också att användare kommer att ha möjlighet att betala ett extra belopp på Rs 111 per månad, och de kommer att få en månads extra service. Så om du har Rs 222-planen kan du helt enkelt betala Rs 111 nästa månad och få ytterligare en månads tjänst med 2 GB data per dag och gratis IUC-minuter. Alla tre planerna har 1000 lediga IUC-minuter för att ringa utgående samtal till icke-Jio-nummer.

Läs mer: Förklarat: Varför Reliance Jio tar betalt för utgående samtal för Airtel, Vodafone

Det finns också en Rs 555-plan med 84 dagars giltighet och 2 GB data per dag, men gränsen för utgående samtal utanför Jio-nummer är högre vid 3000 minuter. Jio hävdar att planerna erbjuder mest data jämfört med befintliga planer tillsammans med 1000 minuter IUC-minuter, vilket skulle ha kostat användaren extra Rs 80 när de köptes separat som en påfyllningskupong.

Läs mer: Reliance Jio säger att utvalda abonnenter inte kommer att behöva betala 6 dollar per minut för att ringa samtal

Till exempel har Rs 399 en giltighetstid på 84 dagar med endast 1,5 GB data per dag. För att få 1000 IUC minuter måste användarna köpa en Rs 80-kupong, vilket inte behövs i de nya “Allt-i-ett” -planerna. Jios Rs 448-plan ger 2 GB data per dag i 84 dagar, men för att få 1000 gratis IUC-minuter för att ringa icke-Jio-nummer måste ytterligare Rs 80 spenderas. Med den nya Rs 444-planen behöver användarna inte göra detta.

Relaterade Artiklar

Back to top button