JioMart-appen nu i Google Play Store, App Store; tjänst tillgänglig i över 200 städer

JioMart, JioMart lanserat, JioMart webbplats, JioMart Indien JioMart-appen i Google Play store, App store: WhatsApp-support, fler produktkategorier kommer (Expressfoto: Sneha Saha)

JioMart är Reliance att ta Amazon, Flipkart och andra e-detaljhandelskanaler i landet. Reliance tillkännagav JioMart för några månader sedan, strax efter att det avslöjade sin affär med teknikjätten Facebook. Efter att ha testat e-handelsplattformen i flera månader har Reliance äntligen släppt JioMart-appen för både Android och iPhone-användare. JioMart-appen är nu tillgänglig i Google Play Store och Apple App Store.

Hittills testades JioMart-webbplatsen (jiomart.com) och konsumenter i över 200 städer kunde göra beställningar och betala online. JioMart-appen gör det enkelt för konsumenter att göra beställningar. Med plattformen vill Reliance Jio ta sig an andra e-handelsplattformar som finns i landet.

Vid RIL årsstämma 2020 tidigare denna vecka tillkännagav Mukesh D. Ambani den framtida utvecklingen för JioMart och vad företaget siktar på under de kommande månaderna. Ambani meddelade att Reliance’s JioMart och Facebooks WhatsApp kommer att arbeta för att skapa fler och fler tillväxtmöjligheter för småhandlare i landet.

Vad är JioMart?

”JioMart och WhatsApp kommer att arbeta nära för att skapa tillväxtmöjligheter för miljontals indiska småhandlare och möjliggöra för kunder sömlöst att göra affärer med kirana-butiker,” sade Ambani vid årsstämman. Ambani sa också att JioMart för närvarande finns i 200 städer i landet och företaget påskyndar lanseringen. Han meddelade också att JioMart har nått 250 000 beställningar per dag med antal som växer med varje dag som går.

Vad är Jio Glass?

För närvarande säljer JioMart bara livsmedels- och matvaror. Ambani har emellertid bekräftat att JioMart snart kommer att expandera till att omfatta elektronik-, mode-, läkemedels- och sjukvårdskategorier.

På årsstämman sa Isha Ambani, ”Med JioMart kommer kirana-butikerna inte längre att hållas tillbaka av begränsade utbud av produkter, utrymme eller leveranser. Partnerskapet med JioMart kan potentiellt hjälpa kirana-butiker att växa affärer och intäkter. JioMart är byggt för att digitalt aktivera, bemyndiga och engagera kirana-butiker. Kiranas kommer att hålla kontakten och handla med sina kunder på JioMart-plattformen, underlättat av ett multifunktionellt POS. ” “Vi har framgångsrikt styrt denna kirana-transformation och de som har valt detta har varit positivt överraskade,” tillade hon.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button