JBL vill DJ din nästa fest med nya högtalare, soundbars

BERLIN — JBL visade idag en trio av nya högtalare, samt tre versioner av en ny soundbar-serie.

Den första av sina senaste högtalare är $ 199,95 JBL Pulse 4, en trådlös, IPX7 vattentät högtalare som tänds och pulserar tillsammans med din musik (färger kan ändras eller inaktiveras). Den bärbara Pulse 4, som laddas via USB-C, har en 12-timmars batteritid och kan anslutas till upp till 100 andra kompatibla JBL-högtalare.

JBLs Link-linje fick också två nya tillägg, i form av Link Portable ($ 99,95) och Link Music ($ 149,95). Båda högtalarna delar ett antal funktioner, inklusive stöd för Google Assistant, Chromecast och AirPlay 2, så mycket som 24bit / 96K-streaming för ljud med högre upplösning.

Medan Link Music alltid måste vara inkopplad är Portable trogen mot sitt namn och har som sådan en batteritid på åtta timmar. Precis som Pulse 4 har den också IPX7-vattentätning så att du kan lämna den i köket eller vid poolen utan att vara rädd för att förstöra den med spill eller stänk.

JBL 5.1 bar

JBl har också ökat sin AV-linje med tre nya Bar-ljudfält. På toppen av sortimentet finns Bar 5.1 Surround, som syftar till att ge surroundljud via JBL: s MultiBeam-teknik, som styr fem områdedrivrutiner, två sidofyrande diskanthögtalare och en 10-tums subwoofer.

Bar 5.1 har också HDMI 4K och Dolby Vision genomströmning, tillsammans med stöd för Chromecast och AirPlay 2, och en maximal effekt på 500W. Det är också den enda ljudfältet i sortimentet med inbyggt Wi-Fi, vilket hjälper till att motivera priset på $ 499,95.

Längre ner i intervallet, prissatta till $ 299,95 respektive $ 179,95, finns Bar 2.1 och Bar 2.0. Dessa ljudfält använder JBL: s Surround Sound-teknik och har Bluetooth-anslutning, HDMI-utgång, optisk ingång och Dolby Digital-ljudavkodning (som också finns på Bar 5.1).

2.1 har också större maximal ljudeffekt än 2.0, vid 300W jämfört med 80W, levereras med en 8-tums subwoofer som inte finns med 2.0 och har en frontdisplay.

Relaterade Artiklar

Back to top button