JBL vill DJ din nÀsta fest med nya högtalare, soundbars

JBL vill DJ din nÀsta fest med nya högtalare, soundbars

BERLIN — JBL visade idag en trio av nya högtalare, samt tre versioner av en ny soundbar-serie.

Den första av sina senaste högtalare Àr $ 199,95 JBL Pulse 4, en trÄdlös, IPX7 vattentÀt högtalare som tÀnds och pulserar tillsammans med din musik (fÀrger kan Àndras eller inaktiveras). Den bÀrbara Pulse 4, som laddas via USB-C, har en 12-timmars batteritid och kan anslutas till upp till 100 andra kompatibla JBL-högtalare.

JBLs Link-linje fick ocksÄ tvÄ nya tillÀgg, i form av Link Portable ($ 99,95) och Link Music ($ 149,95). BÄda högtalarna delar ett antal funktioner, inklusive stöd för Google Assistant, Chromecast och AirPlay 2, sÄ mycket som 24bit / 96K-streaming för ljud med högre upplösning.

Medan Link Music alltid mÄste vara inkopplad Àr Portable trogen mot sitt namn och har som sÄdan en batteritid pÄ Ätta timmar. Precis som Pulse 4 har den ocksÄ IPX7-vattentÀtning sÄ att du kan lÀmna den i köket eller vid poolen utan att vara rÀdd för att förstöra den med spill eller stÀnk.

JBL 5.1 bar

JBl har ocksÄ ökat sin AV-linje med tre nya Bar-ljudfÀlt. PÄ toppen av sortimentet finns Bar 5.1 Surround, som syftar till att ge surroundljud via JBL: s MultiBeam-teknik, som styr fem omrÄdedrivrutiner, tvÄ sidofyrande diskanthögtalare och en 10-tums subwoofer.

Bar 5.1 har ocksÄ HDMI 4K och Dolby Vision genomströmning, tillsammans med stöd för Chromecast och AirPlay 2, och en maximal effekt pÄ 500W. Det Àr ocksÄ den enda ljudfÀltet i sortimentet med inbyggt Wi-Fi, vilket hjÀlper till att motivera priset pÄ $ 499,95.

LÀngre ner i intervallet, prissatta till $ 299,95 respektive $ 179,95, finns Bar 2.1 och Bar 2.0. Dessa ljudfÀlt anvÀnder JBL: s Surround Sound-teknik och har Bluetooth-anslutning, HDMI-utgÄng, optisk ingÄng och Dolby Digital-ljudavkodning (som ocksÄ finns pÄ Bar 5.1).

2.1 har ocksÄ större maximal ljudeffekt Àn 2.0, vid 300W jÀmfört med 80W, levereras med en 8-tums subwoofer som inte finns med 2.0 och har en frontdisplay.