Jag byggde en vibrator vid CES 2020

Jag byggde en vibrator vid CES 2020

LAS VEGAS — NĂ€r jag stod upp i morse förvĂ€ntade jag mig inte att bygga nĂ„got. Jag har nĂ„gra Gunpla-kit hemma jag vill göra, men jag Ă€r i Las Vegas för CES just nu och jag Ă€r för upptagen för att sitta ner med smĂ„ delar och sĂ€tta ihop nĂ„got. Vibratorföretaget Crave kom till min rĂ€ddning och uppfyllde min önskan att skapa med en ovĂ€ntad hantverksaktivitet.

CES 2020 Bug Art

Crave skapade en Built-A-Vibe Workshop hÀr, sÄ att deltagarna kan se arbetet som gÄr att sÀtta ihop en vibrator frÄn komponenter. Vibratorn i frÄga Àr Duet Pro, företagets nyaste produkt. Det Àr en vibrator med ett USB-anslutet kretskort som lÄter anvÀndare programmera vibrationsmönster via en webbapp. Jag demonstrerade inte programmeringssidan av saker, men jag fick montera en frÄn delar.

Annons

Crave Build-A-Vibe Kit

Crave Build-A-Vibe-satsen Àr exklusiv för evenemang dÀr Crave sÀtter upp dessa workshops, sÄ om du vill ha din egen Duet Pro mÄste du köpa en förbyggd modell. Satsen innehÄller kretskort, motor med vibrationsarmar, silikonskydd för motorn, kroppshölje och kepsar och knappskydd. Det Àr inte precis en Master Grade Gundam RX-78-2, men Àven de fÄ delarna krÀver viss försiktighet att montera. Lyckligtvis var lödning inte nödvÀndig.

Steg 1: Bygg motoraggregatet

Dra silikonhöljet förbi motorns undersida, som rymmer en USB-port. KÄpan har tvÄ hÄl som ligger i linje med skruvhÄlen bredvid porten, tillsammans med det separata locket. Jag var tvungen att belÀgga lockets kanter i silikonfett innan jag monterade stÄlkÄpan över USB-porten och stÀllde upp skruvhÄlen för att fÄnga silikonskyddets kanter. TvÄ smÄ skruvar doppade i lim fÀste ihop de tre delarna.

Steg 2: Se till att motorenheten Àr lufttÀt

En handpump med en speciell klÀmma i Ànden höll motorenheten och en mÀtare indikerade att den verkligen var förseglad.

Steg 3: Bygg kretskortsenheten

Detta bestÄr av att montera ett knappskydd över ena Ànden av kretskortet och skjuta in de tvÄ delarna i ett stÄlfodral. Ett annat lock för USB-kontakten glider över det.

Steg 4: KlÀm kretskortsenheten stÀngd

Den hÀr halvan av vibratorn har inte skruvhÄl. IstÀllet, efter att ha applicerat lite mer silikonfett pÄ O-ringarna och knapplocket, satte jag ihop den monterade delen i en klÀmma och förseglade den stÀngd pÄ det sÀttet. Efter klÀmning bekrÀftade testning med en andra luftpump att kretskortsenheten ocksÄ var lufttÀt.

Steg 5: Vibrator komplett

De tvÄ halvorna ansluts till USB-kontakten och porten mellan dem, och genom att trycka pÄ knappen pÄ kretskortsenheten startas enheten.

Det Ă€r allt frĂ„n nöjesfabriken …

Mitt nÀsta steg? LÀr dig hur du programmerar det. RÀkna sedan ut nÄgot konstigt att göra med det och en Arduino.

Vidare lÀsning

HĂ€lso- och fitnessrecensioner

HĂ€lsa & fitness BĂ€sta val