Jabra Tips $ 99 trådlösa hörlurar, uppdaterade öronsnäckor

LAS VEGAS — Jabra tar med sig två nya produkter till CES: Elite Active 75t-öronsnäckorna och ett trådlöst hörlurar på örat som bara kostar $ 99.

CES 2020 Bug Art

Elite Active 75t är en uppdatering av förra årets modell, 65t, som fick en positiv recension från PCMag som ett solidt val för avslappnade gymbesökare. Företaget har nu förbättrat öronsnäckorna med längre batteritid – från 5 timmar till 7,5 timmar – samtidigt som de har gjort dem 22 procent mindre.

Laddningsväskan kan också ha mer juice. Förvänta dig att den förlänger Elite Actives batteritid till upp till 28 timmar. Jabra lade också till lite extra damm- och svettmotstånd till öronsnäckorna, vilket stöter upp IP-klassningen från 56 till 57 för vattentålighet upp till 1 meter.

Jabra Elite 75t

För att hjälpa användarna att spara ännu mer på batteritiden kommer Jabra att lägga till en programvarufunktion som låter bäraren bara sätta på en öronsnäcka åt gången. Funktionen kommer fram via Jabra MyControls under andra kvartalet.

Elite Active 75t kommer att säljas i februari för 199 dollar. Liksom förra årets modell laddas öronsnäckorna via USB-C och använder Bluetooth 5.0.

Jabra Elite 45h

Den andra produkten är en ny post i Jabras hörlurar med hörlurar: Elite 45h. De trådlösa 40 mm-öronsnäckorna lovar upp till 40 timmars batteritid på en laddning.

Jabra säger att Elite 45h kommer att tilltala användare på språng; vid 6 uns har de utformats för att vara vikbara och kompakta. Bara 15 minuters laddning kan också fylla så mycket som 8 timmars batteritid.

Elite 45h körs på Bluetooth 5.0 och kan erbjuda “one-touch access” till din smartphones röstassistent. Förvänta dig att $ 99-produkten kommer fram i mars.

För att förbättra ljudkvaliteten på både Elite Active 75t och Elite 45h lägger företaget till “Jabra MySound”, som är utformat för att automatiskt optimera musikupplevelsen. “Användare kommer att ta ett test som består av en serie pip i Jabra Sound + -appen som kalibrerar hörlurarna baserat på varje användares unika profil för en verkligt individualiserad upplevelse”, säger Jabra i ett pressmeddelande. Den nya funktionen kommer under andra kvartalet.

Relaterade Artiklar

Back to top button