IPL 2020 Live Stream: Disney + Hotstar ger användarna upplevelse på arenan

När den 13: e upplagan av Indian Premier League (IPL 2020) börjar idag, den 19 september, har Disney + Hotstar introducerat en massa interaktiva funktioner för användare och cricketfans för att göra deras upplevelse av hisnande ögonblick under matcherna levande. Den här gången kommer Dream 11 IPL att äga rum utan någon live publik och det är därför Disney + Hotstar kommer att ge en “stadionliknande” upplevelse till alla online-tittare.

Det har introducerat flera nya funktioner som består av ‘Watch N Play’ socialt flöde där tittarna kan uttrycka sin spänning och stöd genom att heja på sina favoritlag och spelare. Interactive Emojis är ännu en funktion som har lagts till i appen för entusiastiska cricketfans att erbjuda sin kärlek och tillgivenhet mot spelarna.

Spelarnas Emoji kommer att finnas tillgängligt som ett annat alternativ för online-publiken för att muntra upp idrottsmännens anda hos sina favoritspelare i marken medan de slår “sex” och “fours” upp i himlen.

Skapandet av selfies och duettvideor kommer att vara tillgängliga för applikationsanvändarna, för att producera innehåll för att visa upp sin kärlek och iver för cricket. Disney + Hotstar har också beslutat att sända de bästa videorna på ‘StarSports’ -kanalen under matchens gång.

När hela världen är begränsad i en 6-tums enhet kan du bara njuta av dessa spännande funktioner tillsammans med livevisning av IPL genom prenumeration på Disney + Hotstar. Den här gången tillhandahåller Hotstar flera prenumerationer på olika publik.

Billigaste prenumerationen kommer att vara på Rs 365 som kan utnyttjas med kreditkort medan Rs 399-planen kan aktiveras via vanliga onlinebetalningssätt. Vissa andra månatliga premiumplaner kan utnyttjas till ett värde av Rs299 medan den årliga är tillgänglig till Rs 1499.

Alternativt erbjuder många mobila laddningsplaner också ett tilläggsabonnemang på Disney + Hotstar utan kostnad. Reliance Jio ger abonnemang på appen med Rs 498, Rs 598 och Rs 777 laddningsplan med andra datafördelar också. Airtel tillhandahåller också Disney + Hotstar-aktivering i Rs 401, Rs 448 och Rs 599 laddningsplaner tillsammans med prenumeration på andra digitala underhållningsappar.

Relaterade Artiklar

Back to top button