iPhone vÀckarklockor

PureGear DualTek-skal till iPhone XR

F: Har du rÄkar fÄ mer information om nÀr Luna X2 kommer att skickas under din senaste intervju med XtremeMac? Allt jag har sett indikerar att det kommer att finnas tillgÀngligt jan / feb. PÄ samma not, nÄgon idé nÀr den iPhone-kompatibla iHome iP9 eller iP14 verkligen kommer att skickas? Jag vill bara ha en anstÀndig iPhone-kompatibel alarmklockradio.

– Mike

A: Faktiskt, vid Macworld i januari, visade XtremeMac oss att ett marsfartygsdatum skulle förvÀntas. FrÄn vÄr senaste intervju med dem verkar detta ha skjutits tillbaka till april.

Observera att Luna X2 inte Ă€r specifikt en iPhone-kompatibel enhet. Det kommer att fungera med iPhone pĂ„ samma sĂ€tt som de flesta andra högtalare kommer att göra, men du kan förvĂ€nta dig att fĂ„ standardmeddelandet “Ej kompatibel” som uppmanar dig att aktivera flygplanslĂ€ge, och mobilradiostörningar kan ocksĂ„ vara ett problem.

Vi har ingen information frÄn iHome om förvÀntade slÀppdatum med avseende pÄ dessa enheter, men förvÀntar oss att se mer information i vÄra nyhetsartiklar nÀr den blir tillgÀnglig.